Visgraat vloer

Visgraatvloer op ambachtelijke wijze gelegd is onze specialiteit

Bekijk hier onze visgraat parket vloeren !

Een visgraatvloer is een legmethode waarbij de houten delen in een visgraatpatroon worden gelegd. De houtsoort, afwerking, behandeling, lengte en breedte hebben invloed op de uitstraling van een visgraatvloer. Martijn de Wit Vloeren is gespecialiseerd in de verkoop en het leggen van houten visgraatvloeren met iedere gewenste uitstraling.

Voorbeelden visgraatvloer

Op onderstaande foto’s kunt u zien welke sfeer en karakter een visgraatvloer aan een ruimte geeft.

 

 

Verschillende typen visgraatvloeren

Wilt u een strakke vloer of juist een verouderde uitstraling? Beide is mogelijk. U kunt een visgraatvloer laten voorzien van een slijtvaste laklaag, wat de vloer bijzonder duurzaam en onderhoudsarm maakt. Afhankelijk van het materiaal kunt u uw houten visgraatvloer ook laten stomen, roken of oliën. De houtsoort die voor de visgraatvloer gebruikt wordt heeft ook invloed op de uitstraling. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit licht- of donkeren eikensoorten. Beiden hebben hun eigen specifieke uitstraling. Ook de breedte en de lengte van de vloerdelen kunnen van invloed zijn op de uitstraling van het geheel.

Zelf een visgraatvloer leggen of laten doen

Het leggen van een houten visgraat vloer is een nauwe klus. Bij Martijn de Wit Vloeren werken professionals die deze klus met alle plezier voor u klaren. Ook adviseren zij u graag wanneer u zelf de vloer wilt leggen.

 

 

Visgraatvloer met vloerverwarming

Behalve dat een visgraatvloer erg mooi is, zijn ze ook erg geschikt om te combineren met vloerverwarming. Ideaal, want steeds meer nieuwe woningen worden tegenwoordig gebouwd met vloerverwarming voor houten vloeren.

Kom naar onze showroom in Amsterdam of Schagen

Op basis van uw wensen, adviseert Martijn de Wit Vloeren u graag over de mogelijkheden van een visgraatvloer in eiken of een andere houtsoort. Wij nodigen u dan ook van harte uit om eens met onze adviseurs om tafel te zitten en de opties voor uw huis of bedrijfsruimte te bespreken. U kunt hiervoor een afspraak maken in de showroom in Amsterdam of Schagen.

Kan je wel wat inspiratie gebruiken?

Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

 

 

 

Bruno de Vries visgraat parket specialist

Bruno de Vries, visgraat specialist en onze werkvoorbereider

 

Visgraat vloeren liefhebber Ferenc Franke