Skip to main content

Wat kost een vloer ?

Een begrijpelijke vraag. Wij snappen heel goed dat de prijs voor u een belangrijke overweging is bij de aanschaf van een vloer. Toch bestaat op die vraag geen standaardantwoord. De prijs hangt namelijk af van veel verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan het type vloer (hout, laminaat, PVC?), de eventuele houtsoort (eiken, grenen?), een patroonkeuze (recht, visgraat?), de vloeroppervlakte (25 of 100 m2?) en of u de aanleg van de vloer wilt combineren met vloerverwarming. Maar ook de afwerking of dikte van de uitgekozen vloer, de vorm van de ruimte waarin de vloer komt te liggen en uw persoonlijke wensen kunnen van invloed zijn op de prijs.

Vanaf-prijzen

Om u toch een ruw idee te geven, staat hieronder een overzicht van onze vanaf-prijzen per type vloer, per m2 (inclusief 21% BTW):

 • Houten vloeren
  vanaf 59,-
 • Laminaat
  vanaf 23,-
 • PVC vloeren
  vanaf 39,-
 • Vinyl
  vanaf 22,-
 • Tapijt
  vanaf 20,-
 • Wand en vloertegels
  vanaf 30,-
Ontdek de scherpe prijzen in Schagen en Amsterdam

Voorraad vloeren

Bij Martijn de Wit Vloeren hebben we altijd zo’n 30.000 m2 aan houten planken op voorraad. De kans is groot dat we ook bij u snel kunnen leveren. Zo kunt u het leggen van de nieuwe vloer optimaal plannen. Wel zo fijn!

Advies over de juiste vloer

Een vloer kiezen en aanschaffen is een heel proces: daar beslist u niet even in vijf minuten over, daar neemt u de tijd voor. Dat begrijpen wij heel goed. Sterker nog: wij wíllen zelfs dat u de verschillende mogelijkheden laat bezinken. Dat wij al uw vragen hebben beantwoord en u uitgebreid hebben geadviseerd over de verschillende vloertypes, houtsoorten, kleuren, over het leggen van de vloer en het onderhoud. Zodat u alle opties en alle voors en tegens kunt afwegen en een gedegen beslissing kunt nemen.

Bezoek onze showroom

We vinden het dan ook cruciaal dat u naar een van onze showrooms in Schagen of Amsterdam komt. Zodat u kunt zien én voelen hoe de verschillende vloeren in het echt zijn. Hoe het reliëf is, welk effect knoesten hebben op de uitstraling en wat lichtinval met de kleur van de vloer doet.  Wij nemen alle tijd voor u tijdens uw bezoek – beantwoorden al uw vragen, en kijken kritisch met u mee naar de ruimte waarin de vloer moet komen.

U kunt ook een afspraak maken: bel ons of vul het contactformulier in.

Ruwweg vertellen deze tien iconen waar ons gesprek over zal gaan als u in onze showroom komt. Kunt u zich vast een beetje voorbereiden. Geen zorgen: wij pushen nooit. Wij snappen het als veel informatie nieuw voor u is en dat u de tijd nodig hebt om alles te laten bezinken. Dat laatste is misschien wel ons belangrijkste advies.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?