Skip to main content

Vloer leggen

Een parketvloer of houten vloer leggen is een vak apart. De vloer moet stevig liggen op een vlakke ondergrond, met de vloerdelen strak tegen elkaar aan. Met precies voldoende speling zodat de vloer niet opbolt onder druk van wisselende luchtvochtigheid of temperatuurschommelingen. Vakmensen weten precies hoe ze dat moeten doen. En, niet onbelangrijk, ze weten ook wat ze moeten doen bij onverwachte omstandigheden.

Patroonvloeren leggen

Zelfs voor een ervaren parketlegger (of parketteur zoals wij altijd zeggen) is het leggen van een eiken patroonvloer een flinke uitdaging. Een visgraat vloer, Versailles patroon of een Hongaarse Punt mooi kunnen leggen vereist jarenlange ervaring. Aan een mooie patroonvloer herkent u de hand van de meester! 

Garantie

Laat u de vloer door onze parketteurs plaatsen, dan geven wij niet alleen op de materialen 10 jaar garantie. Omdat wij het volste vertrouwen hebben in het werk dat onze vakmensen leveren, krijgt u ook 10 jaar garantie op de arbeid. 

Voorraad vloeren

Bij Martijn de Wit Vloeren hebben we altijd zo’n 30.000 m2 aan houten planken op voorraad. De kans is groot dat we ook bij u snel kunnen leveren. Zo kunt u het leggen van de nieuwe vloer optimaal plannen. Wel zo fijn!

Al jaren specialist in vloeren leggen

Martijn de Wit Vloeren heeft showrooms in Amsterdam en in Schagen. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren en in het leggen ervan. We werken uitsluitend met goed opgeleide parketteurs en stoffeerders. Stuk voor stuk vakmensen die uw nieuwe vloer met veel zorg en gedrevenheid perfect leggen. En of het nou om een klassieke houten vloer gaat, om een pvc vloer, om parket of om een andere soort vloer: onze gespecialiseerde medewerkers leggen elke vloer zo vakkundig dat u er nog jaren van geniet.

Waarom laat u een houten vloer leggen door een specialist van Martijn de Wit Vloeren?

  • Goed leggen is een belangrijke voorwaarde om te zorgen dat de vloer jarenlang meegaat
  • U bent verzekerd van een vakman met jarenlange ervaring
  • Wij hebben ruime ervaring met het leggen van een houten vloer over vloerverwarming
  • Wij leggen uw vloer voor een scherpe prijs
  • U krijgt 10 jaar garantie op de vloer én op de installatie

Houten vloer zelf leggen

Wilt u de houten vloer die u bij ons heeft gekocht zelf leggen? Dat kan natuurlijk ook! Onze deskundige adviseurs geven u dan volop handige tips en specifieke informatie. Vraag daar zeker naar. Want ook de enthousiaste doe-het-zelver helpen wij graag goed op weg. Wij streven altijd naar een mooie vloer.Martijn de Wit Vloeren Schagen
Witte Paal 323
1742 LD Schagen

tel: 0224-291090
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Schagen:

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

tel: 020-7220900
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Amsterdam:

Dinsdag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

 
Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op:
Mail

WhatsApp

Schagen

Amsterdam