Hongaarse Punt

Hongaarse Punt: Populaire Patroon Vloer

Hongaarse Punt of Visgraat

Patroonvloeren zijn tijdloos en in zowel modern als klassieke uitvoeringen leverbaar. Naast de bekende visgraatpatronen wordt er ook vaak gekozen voor de Hongaarse Punt. Deze patroon vloer is leverbaar in diverse uitvoeringen en enorm veel uitstralingen. Hongaarse Punt parketvloeren worden gecombineerd met diverse stijlen, zowel modern als landelijk. Parketvloeren in Hongaarse Punt Patroon zijn leverbaar in bourgogne/tapis (traditioneel geplaatst) delen, maar ook in duoplanken met een toplaag hout verlijmd op een multiplex drager. 

 

Hongaarse punt horeca

Hongaarse punt patroon

 

Hongaarse Punt en vloerverwarming

Hongaarse Punt vloeren zijn ook goed toepasbaar op vloerverwarming, bij de juiste manier van installeren kan een hongaarse punt met vloerverwarming goed samen gaan. Kijk hiervoor ook op onze pagina over vloerverwarming met houten vloeren. De hongaarse punt prijzen kunt u vinden in onze showrooms, daar hebben we veel showmateriaal en een verscheidenheid aan andere hongaarse punt houtsoorten. 

Hongaarse punt louvre parijs

 

Patroonvloer incl. Hongaarse punt

Onderhoud aan uw Hongaarse Punt vloer

Het onderhoud aan een Hongaarse punt is afhankelijk van de afwerking van de vloerdelen. Dit kan bijvoorbeeld een olie zijn of een lak. Beide gevallen is het belangrijk om de vloer zoveel mogelijk zand en stofvrij te houden. Dit kan door met regelmaat de vloer te stofzuigen. In geval van een geoliede vloer kunt u de vloer voorzien van een reiniger die beschermende delen bevat waardoor bijvoorbeeld koffie of wijnvlekken niet direct in het hout trekken. Op plekken die slijtgevoeliger zijn zoals bijvoorbeeld een keuken of bij eetkamerstoelen waar vaak de stoelen over hetzelfde stukje vloer geschoven wordt kunt u de vloer voorzien van onderhoudsolie. De onderhoudsolie is ook toepasbaar om eens per jaar de gehele vloer (loopvlakken e.d.) mee te onderhouden. Indien u uw hongaarse punt is afgewerkt met lak is er eveneens een speciale reiniger beschikbaar. Wat voor afwerking u ook kiest, onderhoud de vloer altijd met de middelen die bij de afwerking passen.

Voor meer onderhoudsadvies kunt u altijd contact opnemen met één van onze adviseurs.

 

Hongaarse punt gespiegeld

 

Patroonvloer Hongaarse Punt

 

Hongaarse punt kantoor