Skip to main content

Werkwijze

U wilt het liefst een vloer die past bij uw visie en uw manier van leven. Een vloer die past bij de woning en de inrichting daarvan. Met een ruim assortiment en een vele opties vinden wij altijd een vloer die bij u past.

We begrijpen dat het kopen van een vloer niet een dagelijkse bezigheid is. Daarom begeleiden onze adviseurs u niet alleen in het aankoop-traject, maar blijven zij uw contactpersoon tijdens het gehele traject.
Tijdens welke stappen dien ik aanwezig te zijn?

Elke opdracht is anders, plan daarom altijd samen met uw contactpersoon de werkzaamheden in. De adviseur zal projectgericht advies geven. Voor het beste eindresultaat is de communicatie tussen u en uw adviseur van essentieel belang. Tevens vragen wij u daarom om op de volgende momenten altijd aanwezig te zijn. 

1. Advies

Smaken verschillen, en er is ontzettend veel keuze bij het selecteren van uw nieuwe vloer. Het is daarom belangrijk om zelf aanwezig te zijn bij het uitkiezen van uw vloer zodat u hierover goed geadviseerd wordt.

2. Inmeten
Het is van essentieel belang dat u aanwezig bent tijdens de inmeet afspraak. Hierin wordt op locatie bepaald waar de vloer geplaatst zal worden en hoe de afwerking bij de details, denk hierbij aan profielen, afwerklijsten, plinten, kozijnen etc., eruit komt te zien.
3. Levering materialen.
Levering van de materialen gebeurt op 2 manieren, u krijgt de materialen de dag van tevoren geleverd in de woning. Of onze vloerenlegger neemt de materialen mee. Controleer altijd zelf nogmaals of de juiste materialen geleverd zijn. Twijfelt u hieraan, neem dan contact op met onze adviseurs op kantoor.
4. Uitvoering
Wij vragen u altijd aanwezig te zijn bij de start van de werkzaamheden. De legger zal de tijd nemen om samen met u de opdracht door te nemen voordat hij start.
5. Oplevering
Bij start van de werkzaamheden is het verstandig om met de vloerenlegger te bevestigen wanneer hij klaar denkt te zijn met de opdracht. Om er namelijk zeker van te zijn dat u tevreden bent met de geleverde vloer vragen wij onze leggers om samen met u de vloer na te lopen. Dit is het moment om eventuele opmerkingen of aanpassingen te bespreken met de legger, vaak is dit dan direct op te lossen.
Proces van aankoop
Proces na aankoop
Gefelicteerd met uw aankoop! Wat nu?
Als eerst ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging van de door u getekende offerte. U ontvangt deze van ons in de showroom of per email. In deze email staat toegelicht welke stappen u dient te ondernemen voordat wij de vloer komen plaatsen.
Wij zullen samen met u de werkzaamheden inplannen.
Persoonlijk, telefonisch of per email nemen wij contact met u op om de werkzaamheden te reserveren bij één van onze parketteurs of stoffeerders.
De werkvloercontrole, vochtmeting en inmeetafspraak worden ingepland.
Een collega van onze buitendienst komt bij u langs om de ruimtes in te meten en de werkvloer controleren. In navolging van deze afspraak sturen wij u indien nodig de definitieve bevestiging.
Wij bestellen de materialen.
Nadat wij de aangepaste opdrachtbevestiging verstuurd hebben geven wij onze collega van de inkoop en planning opdracht om alle materialen te bestellen.
Controle materialen.
Na ontvangst van de materialen in ons magazijn controleert een medewerker of wij de juiste materialen hebben mogen ontvangen.
Levering materialen.
Wij leveren de materialen bijna altijd de dag voordat wij de opdracht starten, het kan voorkomen dat de materialen meegenomen worden door onze parketteur, stoffeerder.
Uitvoering
De opdracht gaat van start! De legger gaat de vloer plaatsen en afwerken.
Oplevering
De parketteur, stoffeerder of gieter rond zijn klus af, waarna u in de meeste gevallen direct de woning kunt betreden en kunt starten met verhuizen!


Martijn de Wit Vloeren Schagen
Witte Paal 323
1742 LD Schagen

tel: 0224-291090
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Schagen:

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

tel: 020-7220900
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Amsterdam:

Dinsdag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

 
Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op:
Mail

WhatsApp

Schagen

Amsterdam