Skip to main content

Martijn de Wit Vloeren Schagen

Schagen wordt beoordeeld met een 9.2/10
Google reviews

Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

Amsterdam wordt beoordeeld met een 9.2/10
Google reviews
Jerry Lenselink
Review van Google

Wat een fantastische vloer ligt er bij ons in huis. Alles is perfect afgewerkt door Martin die werkelijk geen detail over het hoofd ziet. Je betaalt bij Martijn de Wit wellicht wat meer, maar dat is het dubbel en dwars waard. Ook complimenten voor het aankoopadvies en de begeleiding door Adam...

Lees meer
Cynthia Roos-Lapar
Review van Google

Wij kwamen via via terecht bij Martijn de Wit vloeren. Eigenlijk waren we van plan om eerst even rond re kijken en rustig na te denken. Medewerker Adam stapte op ons af en heeft ons verschillende vloeren getoond. We gingen daarna zitten en bij een kop koffie, thee en heerlijke koekjes heeft...

Lees meer
Joke Janse
Review van Google

Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat: een prachtige pvc vloer, strak en vakkundig gelegd. Ook ben ik heel blij met het advies om voor een pvc vloer te kiezen op de hele benedenverdieping in plaats voor een gedeeltelijke, veel duurdere parketvloer. De communicatie voor start...

Lees meer
Ben Balster
Review van Google
We zijn goed en kundig geadviseerd bij de keuze van de vloer. Ook de begeleiding richting de uiteindelijke datum waarop de vloer gelegd zou worden is heel goed. Vloerenlegger Martin heeft fantastisch werk geleverd; de vloer ligt perfect. We zijn er superblij mee.
O Baykal
Review van Google
Vandaag langs geweest Super vriendelijk en alles netjes uitgelegd en geholpen TOP.. Dankjewel
Jo Ip
Review van Google

Wij hebben onze oude vloer laten opknappen door Martijn de Wit vloeren in Schagen. Super goede communicatie en zeer professioneel werk afgeleverd. Wij zijn dan ook erg blij dat we de klus uit handen hebben gegeven en genieten van het prachtige resultaat! Dank aan alle medewerkersūü§ó John en...

Lees meer
Wicher
Review van Google

op zaterdag op pad voor een vloer, uiteindelijk Martijn de Wit geslaagd, het is een keurige ruime winkel, ruime showroom, met veel verschillende soorten vloeren, o.a. hout laminaat en pvc.we werden keurig geholpen,er werd echt tijd genomen om de voor en nadelen te benoemen. bakkie koffie...

Lees meer
Edwin en Lize Leichel
Review van Google

Bij Martijn de Wit in Schagen een prachtige eikenhouten multivloer uitgezocht. Een eerlijk advies van Nils. We hebben de vloer zelf over oude vloertegels heen gelegd. Ook voor het zelf leggen een erg fijn advies met alle benodigdheden erbij! Team Martijn de Wit; heel erg bedankt voor alle...

Lees meer
Jos van Alphen
Review van Google

In oktober is onze nieuwe eikenhouten vloer gelegd. Alles stipt volgens afspraak en het resultaat is helemaal naar onze zin. vooral het vakwerk van Basim, de vloerenlegger, heeft tot een heel mooi resultaat geleid. Het is geen makkelijk huis, veel hoekjes en scheve lijnen, maar Basim lost het...

Lees meer
Gert Kleimeer
Review van Google
Hebben de vloer opnieuw laten schuren. Boven verdieping en beneden. Basim wat een geweldige vent. Puntje precies en de vloer ligt er echt prachtig bij. Nog wachten op wat plinten maar wij zijn zeer tevreden.
Anneke Wijnja
Review van Google
Een hele mooie houten vloer uitgezocht bij Martijn de Wit in Schagen. Vakkundig gelegd en het resultaat overtrof mijn verwachtingen. Super blij.
Ontvangen reacties per mail

Zeer geachte heer Veldhuis,

Graag wil ik uw mensen hartelijk dankzeggen voor het werk aan ons huis gedurende de afgelopen weken. Het leggen van het laminaat op de eerste en tweede verdieping, het bekleden van beide trappen, het schuren van het parket op de begane grond en het aanbrengen van nieuwe plinten,  hebben een prachtig resultaat opgeleverd. Ons huis is er zichtbaar van opgeknapt. We zijn er erg blij mee. Uw mensen hebben fantastisch mooi werk afgeleverd.

Dank voor de accurate uitvoering.

Met vriendelijke groet,

S. Faber

Nils,

De vloer is gelegd en het ziet er erg mooi uit.

Bedankt voor je deskundig advies.

Ik zal jullie en jou uiteraard zeker aanbevelen mocht iemand een nieuwe vloer nodig hebben.

Groet, Melvin


Dear Adam,

Happy Holidays. The floors have been installed and look great.

Best,

Julia

Hoi Adam,

Het is echt een plaatje! Super vloer en erg mooi gelegd door Peter en Natasha.

Mvg, Erik


Beste Sylvia,

Wij zijn heel blij met de vloer. Het ziet er prachtig uit! Ik heb Fred en Wesley ook een bericht gestuurd dat we het zo mooi vonden.

Met vriendelijke groet,

Mariella

Beste Adam,

Dankjewel voor je tijd, aandacht en alle moeite. Tot gauw en tot ziens. complimenten voor de geleverde vloer en service.

Vriendelijke groet,

Deepa


Beste Adam Baig,

We zijn erg blij met de eind juli/begin juli gelegde parketvloer in ons appartement. We vinden dat de parketleggers geweldig mooi werk hebben afgeleverd. Zou jij ze dat willen laten weten? We willen ook jou bedanken voor de voortreffelijke begeleiding bij keuze en koop van de vloer die door iedereen wordt bewonderd.

Met vriendelijke groeten,
Paul & Sophie

Goedemorgen Esther,

Allereerst onze complimenten voor de geleverde vloer en service.
De vloer is zo mooi geworden. Het is altijd moeilijk om van een strip te kiezen en om dat ook thuis te bekijken, Maar het is goed uitgepakt. Ook onze complimenten voor de meneer die het gelegd heeft. Een rustige man die zijn vak goed verstaat, werkt netjes en secuur. Heel fijn dit maakt het nog completer voor ons. Bedankt voor de fijne service en medewerking

Vriendelijke groet,
Rob en Monique


Beste Adam,

Dank voor de adviezen, de service en de fantastische uitvoering!

Met vriendelijke groet,

Albert

Beste Adam,

Dank voor jullie topservice vrijdag om de vloer even te herstellen. Heel blij mee.

Met vriendelijke groet,

Bas


Beste heer Veldhuis,

Vandaag is de trap bij ons bekleed en we zijn heel blij met zowel de bekleding als met de manier waarop deze is gelegd. Uw collega heeft prachtig werk geleverd,

Vriendelijke groet,

Rinse

Beste,

Dank voor de zeer mooi vloer en keurige plaatsing.
De monteur / vloerenlegger Paul verdiend een pluim!

Groet,

Nick


Geachte heer, mevrouw,

 
Complimenten voor de aflevering! Goed telefonisch contact met Joey over tijdstip van levering, waardoor ik niet onnodig in een leeg huis hoefde te wachten. Alles werd netjes, pas gestucte muren in acht nemend, naar boven gebracht.
 
Niet in de laatste plaats chapeau dat hij dit allemaal in z’n eentje heeft gedaan!
 
Fijn weekend!
 
Anja

Hallo Ferenc,

Prima jullie zijn welkom. Tevens compliment hoe de vloer momenteel is gelegd.

Met vriendelijke groet,

Nordin


Hoi Adam, 

Wil je graag vanuit ons nog extra bedanken voor de prachtige vloer welke wij nu hebben liggen, deze is echt prachtig mooi geworden en een pluim voor Basem een echte vakman. 

Wij gaan er veel plezier aan hebben, 

Groet van Guido en Peter

Beste Esther, 

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige vloer, en onze complimenten voor Jeroen die super beleefd is en vakkundig onze vloer heeft aangelegd. 

Vriendelijke groet,
fam. Stam


Beste John Noorbeek!

Na afloop van het werk (tapijt) in ons huis in Oudesluis, wil ik u en uw collega’s nadrukkelijk bedanken. Van planning tot advies en selectie tot uitvoering, u hebt volledig aan onze verwachtingen voldaan. Tijdige gerechtigheid, betrouwbaarheid en ongecompliceerde communicatie tussen elkaar zijn bijzonder opmerkelijk. Last but not least hebben al uw medewerkers ons altijd als vriendelijke en competente mensen ontmoet. Wij stellen dat op prijs en kunnen uw bedrijf dan ook met een goed geweten aanbevelen aan vrienden en buren op `t Zijper Eilant.

Met vriendelijke groet,

Hans-J√ľrgen

Beste Adam,

Zoals beloofd de mail met onze bevindingen met ‚ÄėMartijn de Wit vloeren‚Äô.¬†

Het staat buiten kijf dat we meer dan tevreden zijn over deze prachtige vloer.

Onze keuze is uitstekend uitgepakt en ook in het gebruik is de vloer erg strek. 

Wat we echter als zeker zo prettig hebben ervaren is dat iedereen, van verkoper, werkvoorbereider, de chauffeur met het materiaal tot en met de parketteurs, de intentie had om er echt iets moois van te maken. Dat is zeer zeker gelukt wat ons betreft! Als je een houten vloer zoekt? Is het team van Martijn de Wit een absolute AANRADER!

Met vriendelijke groeten, 

Len


Goedemorgen Ferenc,

De complimenten voor de prachtig ge√ęgaliseerde vloer; het ziet er heel strak uit!
En wat is er ontzettend netjes gewerkt!!

Hartelijke groet,
Lot

Beste Adam,

Gisteren zijn de plinten verder aangebracht en waar nodig gereconstrueerd. Alles vlot en professioneel afgewerkt.
Dank voor de inzet.

Groet,
George


Beste Adam,

Hartelijk dank voor je bericht van afgelopen maandag. De vloer is echt prachtig geworden en exact zoals we hoopten toen we hem bij jou uitzochten! Ook zijn we zeer tevreden over hoe mooi en strak de vloer gelegd is, het ziet er echt keurig uit. Voor jouw beeldvorming heb ik een drietal foto’s aan dit bericht toegevoegd. Kortom tot nu toe zijn we absoluut zeer tevreden, geen enkele kritische noot vanuit onze kant. Mochten er in de nabije toekomst toch nog vragen ontstaan, dan neem ik zeker contact met je op. Hierbij wil ik je heel graag bedanken voor je profesionele hulp en de tijd en aandacht die je hieraan besteed hebt. Klasse! Een fijne dag gewenst en wellicht tot gauw!

Met vriendelijke groeten, Melvin

Geachte heer De Vries,
Geachte heer Franke,

Zoals bekend is vorige week opnieuw marmoleum gelegd in mijn woonkamer en gang. Het ziet er nu fantastisch uit, er zijn geen vlekken of productiefouten te zien!

Om eerlijk te zijn, zag ik er eerst tegen op dat er wéér marmoleum gelegd zou worden, maar ik heb zeker geen spijt. Ik ben ontzettend blij met de creatieve oplossing van dhr. De Vries.

Heel erg bedankt voor alle moeite en inzet. Een volgende keer, haal ik zeker weten weer mijn vloer bij Martijn de Wit Vloeren.

Met vriendelijke groet,

Lara


Goedemiddag Adam,

Wil je nog even laten weten dat wij heel erg blij en tevreden zijn met onze nieuwe visgraatvloer. Tevens willen we onze waardering uitspreken over de vloerlegger. Hij heeft mooi werk geleverd en de communicatie was heel prettig. Wij zijn dus erg tevreden.
Bedankt voor het prettige contact.

Met vriendelijke groet,
José en Cees

Goedemorgen Férenc,

We zijn zeer tevreden over het eindresultaat van de vloer. Ook de Werk wijze van Bob vinden wij erg goed, precies en netjes. We zullen het iedereen ook aanraden.  

M.v.g Jeroen en Eva


Beste Esther,

Vloerbedekking goed gelukt, kleur is goede keuze, Martin is een topper, geld is overgemaakt.

Bedankt voor je adviezen.
Gr. Reg

Hi Martijn,

Vandaag is Breevast opgeleverd, vloer ziet er super uit!

Met vriendelijk groet,
Martijn


Goedemorgen Esther,

Even een berichtje van tevredenheid.

De vloer ziet er prachtig uit, ze zijn nog niet klaar met leggen, nu de trap aan het bekleden. We zijn zeer tevreden! En het mag best even concreet benoemd worden: tevreden over jouw meedenken, adviezen en hulpvaardigheid: klasse! Je hebt ons echt enorm geholpen! (ook achter de schermen wat wij allemaal niet weten heb je veel voor ons gedaan om het gerealiseerd te krijgen)

Als je het leuk vindt zal ik je foto’s sturen als het klaar is. Uiteraard ben je hartelijk welkom als je in de buurt bent!

Dit wilde ik je toch graag even zeggen en dan spreek ik ook zeker namens Jantine.

Een hartelijke groet,
Jantine en Cock

Dag Peter,

Ik wilde jullie bij deze laten weten dat ik echt heel erg blij ben met het uiteindelijke resultaat! Gisteren heeft Jeffrey de laatste hand gelegd aan de vloer. Het resultaat is fantastisch! Een heel groot compliment voor de legger! En voor jullie voor de snelle akties op alle fronten zak ik maar zeggen!

Ik wilde vooral ook nog even memoreren dat jullie in Jeffrey een echte vakman aan het werk hebben gezet met oog voor detail en heel secuur in de werkzaamheden hetgeen een heel mooi resultaat heeft opgeleverd!

Dank jullie wel!

Met vriendelijke groet,

L. Bouma


Geachte heer Franke,

Wij gaan akkoord met de door u geboden oplossing.
Tevens willen wij van de gelegenheid gebruik maken onze complimenten te geven over de Vloeren legger Jeroen. Het is een echte vakman.
Wij zijn blij met het advies van aankoop tot en met het leggen aan toe. Onze dank daarvoor.

Met vriendelijke groet
Dick en Ingrid

Goedemiddag Férenc,

Wat een top service dat jullie dit zo hebben weten te regelen. Geweldig! De vloer ziet er top uit. Als een van jullie klanten wil komen kijken dan werken wij daar graag aan mee. Geen probleem om mijn nummer af te geven zodat deze klant contact op kan nemen voor een afspraak.

Nogmaals hartelijk dank voor deze top service!
Groeten,
Gijs & Joyce


Dag Peter en Bruno,

Wij gaan morgen op vakantie maar niet voordat we jullie willen laten weten hoe blij we zijn met de mooie geschuurde en ultra mat gelakte vloer. Goed geadviseerd Peter. Bruno we zijn blij dat jij Bassum (weet niet of ik zijn naam goed schrijf?) hebt laten komen bij ons. Hij is een top parketeur, een vakman met hart voor zijn werk. Zo geduldig en netjes ging hij te werk. Hij paste bijv. ook de plint onder de keuken aan zodat die mooier aansloot, dat hadden wij zelf nooit bedacht. Hij was vriendelijk en een harde werker.
Als wij in de toekomst weer eens iets willen laten doen weten wij jullie bedrijf te vinden.

Groet voor jullie allen,
Theo en Liesbeth

Beste Férenc Franke,

Vrijdagavond laat de vloer opgeleverd. Ziet er erg goed uit. Wij zijn erg onder de indruk van Ozzie, de parketteer, wat een vakman. Geweldig hoe netjes hij de vloer heeft gelegd en de afwerking heeft gedaan. Grote klasse.

En wij wensen u het allerbeste bij Martijn de Wit.

Met vriendelijke groeten,
Henk en Elles


Ha Peter,

ik heb geen mailadres van jou bij de hand, maar hoop dat dit zo ook bij jou terechtkomt.
MOOOOOIIIIIIIII he? Ben er héél blij mee. Als alles klaars is, stuur ik meer en bel je als ik t in t echt gezien heb.

Hartelijke groet,
Diana

Hi Adam,

Gaan we aanpassen en ik stuur je een link als die online staat.
Het luikoog is helemaal goed. Ik had al gereageerd naar je collega.
De vloer is tof geworden! Helemaal hoe we het bedacht hadden. Ik heb jullie gister ook al bij iemand aangeraden die ook ging kijken bij jullie.

Met vriendelijke groet,
Michel


Beste Ruud, 

Barry heeft gisteren de vloer netjes afgemaakt. 
Zelf heb ik vanochtend het eindresultaat gezien en ben echt heel erg blij met de vloer! 

Vandaag wordt de keuken geplaatst en is het plaatje compleet. 
Bedankt voor de goede service! 

Hartelijke groet, 
Joyce

Tot slot moet ik echt kwijt dat we ontzettend blij zijn met de nauwkeurigheid van je berichten/planning, je flexibiliteit en dat je op zo’n korte termijn de meting kon verrichten. We hebben met heel wat partijen te maken in dit proces en weten helaas maar al te goed dat ze zich niet allemaal op die manier opstellen. Dus nogmaals veel dank, we stellen het heel erg op prijs!!

Hartelijke groet,

Olivier en MarjoleinMartijn de Wit Vloeren Schagen
Witte Paal 323
1742 LD Schagen

tel: 0224-291090
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Schagen:

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

tel: 020-7220900
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Amsterdam:

Dinsdag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

 
Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op:
Mail

WhatsApp

Schagen

Amsterdam