Interieur Profs

Interieur professionals 

Behalve de showrooms in Schagen en Amsterdam beschikt Martijn de Wit Vloeren ook over adviseurs voor interieur professionals die op afspraak naar u toe komen. Door het hele land werken wij samen met architecten, ontwerpers, bouwers, stylisten en andere partijen die dagelijks met interieurs bezig zijn voor privé doeleinden of bedrijfsmatig.

Vul voor een afspraak bij u op locatie of bij ons in de showroom het contactformulier in of bel ons: 0224 291090 of rechtstreeks met Adam Baig op 06 18461191 .

Een bezoek van onze account manager is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. 

 

Mobiele showroom

 

Partner worden?

U kunt als interieur prof een geselecteerd partner worden, makkelijk voor u om te werken met profs op het gebied van vloeren.

Inspiratie

Net als in onze showrooms in Schagen en Amsterdam staat inspiratie opdoen centraal. Of u nu kijkt naar een houten vloer, tapijt of PVC. In onze showrooms hebben we verschillende houten vloeren, visgraat motief en betonlook gietvloeren, om maar een paar voorbeelden te noemen. Voor u als professional een feest om te bekijken en vooral te inspireren voor uw projecten.

Onze deskundige medewerker beantwoordt in alle rust uw vragen, of deze nou praktisch of technisch van aard zijn. Voordeel is dat onze medewerker eventueel samen met u ook door de ruimte kan lopen waarvoor u een nieuwe vloer zoekt. Dat praat wel zo makkelijk!

 

 

Mobiele showroom van binnen

Mobiele showroom stalen

 

Mobiele Showroom werkbank

Mobiele showroom

Mobiele Showroom uniek

 

Mobiele showroom diversiteit

 Routebeschrijving