Referenties

Referenties

 

Martijn de Wit Vloeren heeft de meest uiteenlopende projecten gerealiseerd. Voor zakelijke en particuliere klanten, in Nederland en over de grens. Soms gaat het om een vloer in een enkele ruimte, dan weer om de vloeren in een compleet appartementencomplex. Kortom: ons team beschikt over volop expertise als het om vloeren gaat.

 

Bij die opdrachten passeerden bovendien alle vloersoorten de revue: hout, PVC, parket, vinyl en tapijt. En ook nog eens in alle denkbare stijlen: klassiek, modern, fris, strak.

 

Adviseren is stap één, de vloer leggen is twee. Ook daar draaien onze vakmensen hun hand niet voor om. Ze weten hoe ze een schitterende vloer leggen die minimaal werkt, ze zijn gespecialiseerd in de combinatie met vloerverwarming en beschikken over de kennis die nodig is om ook bij onverwachte situaties een goede oplossing te bedenken.

 

Op deze pagina's krijgt u een indruk van een aantal van de projecten waaraan wij gewerkt hebben.


 

Particulier

Rotterdam

 

Rijnsburg

 

IJburg (Amsterdam)

Meer projecten


 

Beoordelingen

 

Beste John Noorbeek!

Na afloop van het werk (tapijt) in ons huis in Oudesluis, wil ik u en uw collega's nadrukkelijk bedanken. Van planning tot advies en selectie tot uitvoering, u hebt volledig aan onze verwachtingen voldaan. Tijdige gerechtigheid, betrouwbaarheid en ongecompliceerde communicatie tussen elkaar zijn bijzonder opmerkelijk. Last but not least hebben al uw medewerkers ons altijd als vriendelijke en competente mensen ontmoet. Wij stellen dat op prijs en kunnen uw bedrijf dan ook met een goed geweten aanbevelen aan vrienden en buren op `t Zijper Eilant.

Met vriendelijke groet,

Hans-Jürgen Wolf

 

Meer beoordelingen


 

Kantoor

Klaver - Alkmaar

 

Sonic Equipment - Purmerend

 

Piet Boon - Amsterdam

Meer projecten


 

Openbaar

New York

 

Kerk Schagen

 

Theater Amsterdam

Meer projecten


 

Horeca

Gusto - Bergen

 

Merlet - Schoorl

 

P.Pann - Schagen

Meer projecten


 

Retail

Vanilia - Den Haag

 

Plukker - Schagen

 

Grosso Moda - Amsterdam

Meer projecten


 

Internationaal

New York

 

Verbier Zwitserland

 

Antigua Carribean 2018

Meer projecten


 

Trapbekleding

IJburg (Amsterdam)

  

Heiloo

  

Amsterdam

Meer projecten


 

PVC

PVC-Visgraat

  

Meer projecten