Skip to main content

Linoleum

Of u nu een architect, projectmanager of interieurontwerper bent, linoleum is een uitstekende keuze voor uw volgende project vanwege zijn duurzaamheid, esthetiek en milieuvriendelijke eigenschappen.

Linoleumvloeren hebben de afgelopen jaren een enorme populariteit gekregen in commerciële en openbare ruimtes, en om goede redenen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals lijnolie, kurkmeel en houtmeel, waardoor ze een duurzame en milieuvriendelijke optie zijn. Linoleumvloeren zijn biologisch afbreekbaar, recyclebaar en hebben een relatief lage impact op het milieu tijdens de productie.

Een van de belangrijkste voordelen van linoleum is de duurzaamheid. Deze vloeren zijn bestand tegen intensief gebruik en hebben een lange levensduur, waardoor ze perfect zijn voor drukbezochte projecten zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen en winkelcentra. Linoleum kan tegen een stootje en is bestand tegen krassen, vlekken en slijtage, waardoor het er jarenlang als nieuw uitziet met minimale onderhoudsinspanningen.

Maar linoleumvloeren zijn niet alleen praktisch, ze bieden ook een breed scala aan ontwerpmogelijkheden. Met een uitgebreid palet van kleuren en patronen kunt u linoleumvloeren naadloos integreren in elk interieurconcept. Of u nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een gedurfd en eigentijds ontwerp, linoleum kan worden aangepast aan uw specifieke projectvereisten. Bovendien kunnen linoleumvloeren worden gesneden en gelegd in verschillende patronen, zoals tegels of planken, waardoor u eindeloze creatieve mogelijkheden heeft.

Naast de esthetische en duurzame eigenschappen heeft linoleum nog een voordeel dat het onderscheidt van andere vloerbedekkingen: het is antibacterieel en hypoallergeen. Het natuurlijke materiaal heeft van nature bacteriedodende eigenschappen, waardoor het een gezonde keuze is voor ruimtes waar hygiëne een prioriteit is, zoals ziekenhuizen en zorginstellingen. Bovendien is linoleum antistatisch en trekt het geen stof, pollen of andere allergenen aan, wat bijdraagt aan een betere binnen luchtkwaliteit.

Bij het kiezen van linoleumvloeren voor uw project kunt u vertrouwen op de expertise van ons team. We werken samen met toonaangevende fabrikanten en leveranciers om hoogwaardige linoleumproducten van de beste kwaliteit aan te bieden. Onze professionals kunnen u adviseren over de juiste kleur- en ontwerpmogelijkheden en helpen bij het installatieproces om ervoor te zorgen dat uw project voldoet aan de hoogste normen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen.

Informatie aanvragen  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam