Skip to main content

Grenen vloer

Grenen heeft een bijzondere tekening op de planken: het hout vlamt als het ware op door de knoesten en de lange nerven. De vlammen trekken de aandacht maar overheersen niet. Integendeel: grenen vormt zich bij uitstek naar de stijl van het interieur.

Stoere vloer

De vloer bepaalt in belangrijke mate de sfeer in een ruimte. Hout heeft een warme, natuurlijke uitstraling en is daarom een geliefde keuze. Elke houtsoort heeft zijn eigen specifieke kenmerken en daarmee zijn eigen uitstraling. De donkere knoesten in grenen planken geven de vloer een stoer karakter. De knoesten geven leven aan de vloer, de planken zitten vol donkere en lichte contrasten. U weet pas wat vlammen is als u een grenen vloer met zijn knappe knoesten in het echt hebt gezien.

Gemakkelijk onderhoud van de grenen vloer

Extra voordeel: onderhoud van een grenen vloer is eenvoudig. Kleine beschadigingen passen bij de typische uitstraling van een grenen vloer. En grenen heeft nog meer voordelen. Zo is het een zogenaamde zachte houtsoort. Dat geeft de vloer snel een unieke, eigen look. Grenen is licht in gewicht en eenvoudig te zagen en te leggen.

Ook in de afwerking heeft u een ruime keuze: lakken, olie … vrijwel alles kan. Omdat grenen vloerplanken relatief dik zijn, hebben ze ook een geluiddempende werking. En u kunt ze jaren later makkelijk opnieuw schuren en bewerken. Kortom: met een grenen vloer haalt u een duurzame en sterke vloer in huis.

Veelzijdig karakter van de grenen vloer

Zijn veelzijdige karakter maakt dat grenen eigenlijk in elk interieur goed past – het vormt zich als het ware naar zijn omgeving. Dus of u nou een strakke, landelijke of klassieke inrichting hebt: grenen is eigenlijk altijd een mooie keuze.

In onze showrooms in Schagen en Amsterdam kunt u zich heel goed oriënteren. Er liggen verschillende voorbeeldvloeren die u een duidelijk idee geven van wat er mogelijk is.

Kunt u wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam