Skip to main content

Verkooppunt ‘Piet Boon Vloeren Collectie by Solidfloor’

Piet Boon en zijn internationaal befaamde ontwerpstudio staan alle decennia bekend om hun tijdloze & harmonieuze totaalconcepten voor zowel interieur als exterieur. De studio kent, net als Martijn de Wit Vloeren, zijn oorsprong in het nuchtere en hardwerkende Noord-Holland. Bij het openen van het wereldwijde hoofdkantoor van Studio Piet Boon is de locatiekeuze zeer bewust gevallen op “het dorp van Piet”, Oostzaan.

Tegen de ring van Amsterdam aan, maar met de rust en ruimte van de Zaanstreek. Praktisch en sereen, een allesomvattende omschrijving van de Piet Boon Studio, de visie, ontwerpen en de locatie.

Bij de ontwikkeling van het prachtige pand zijn diverse marktleiders in hun branches benaderd voor een samenwerking. Zo kunt u naast de Studio ook partners vinden op het gebied van zowel interieur als exterieur. Martijn de Wit Vloeren behoort tot deze partners en is dé partner op het gebied van vloerafwerkingen voor het interieur. Vanaf de opening tot op heden zijn wij elke dag van vaste waarde binnen het concept waarbij een briljante wisselwerking ontstaan is. Zo houden wij de Studio op de hoogte van de fraaiste mogelijkheden en innovaties, en inspireren zij ons vrijwel dagelijks met nieuwe ideeën, concepten en out-of-the box oplossingen.

De nieuwste ontwikkeling hierin is een vernieuwing van de houten vloeren collectie van Piet Boon. Geproduceerd door Solidfloor, een partij die al sinds 1919 verbonden is aan het produceren van houten vloeren, is de Piet Boon collectie uniek. Met trots presenteren wij:

Exclusief aangeboden door een zeer kleine groep geselecteerde dealers, waaronder uiteraard dé partner van Studio Piet Boon – Martijn de Wit Vloeren.

6 kleuren & 2 patronen

De hoogste sortering van eikenhout, waarbij alle kleuren, beschermlagen, maten en patronen met zorg zijn samengesteld door het team van Piet Boon Studio. De kleuren BONE, DUST en CLAY zijn speciaal ontwikkeld en gaan perfect samen met het kleurpalet en de designfilosofie van het merk. De drie aanvullende kleuren MIST, ORIGINAL en DUNE sluiten hier naadloos op aan. Met dit uitgebreide kleurenpalet biedt de collectie een rust en passende uitstraling voor elk interieur.  

Het gehele assortiment vloeren wordt uitsluitend getoond in onze showroom te Oostzaan, maar kan uiteraard ook via onze showroom te Schagen aangekocht worden.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam