Nieuwbouw

Vloeren nieuwbouw

Nieuwbouw woning (appartement) gekocht?

Wij zorgen voor een perfecte uitvoering en begeleiding van uw nieuwbouw project. Voor vele nieuwbouwprojecten hebben wij voordeel regelingen of inkoop collectieven.

U kunt ook uw project voordeel aanvragen voor collectieve inkoopvoordelen. Onze adviseurs zullen dan contact met u opnemen voor het bespreken van de regeling.

Voordeel aanvragenBekijk nieuwbouwprojecten

 

Nieuwbouwproject En-Bloc in Amsterdam

Nieuwbouwproject Pontsteiger in Amsterdam

 

Vloerenspecialist voor nieuwbouwprojecten

Zo hebben wij bijvoorbeeld in de Pontsteiger 45 diverse opdrachten gerealiseerd. Het merendeel waren projecten in de bijzondere koopappartementen op de bovenste 25 verdiepingen van het gebouw. Variërend van brede planken tot (grote) visgraat en Hongaarse punt vloeren. In een enkel project hebben wij ook tapijt gerealiseerd en bij diverse projecten hebben wij uitsluitend de plinten geplaatst op de aanwezige giet- en/of tegelvloeren. In een aantal huur appartementen hebben wij tot slot onze prachtige laminaatvloeren geplaatst!

Wij hebben voor de bewoners diverse logistieke en praktische problemen opgelost, denk hierbij bijvoorbeeld aan de bezorging van materialen op zo'n enorme hoogte. Maar ook aan de aansluiting en overgang naar diverse andere type vloer afwerkingen en het snel schakelen bij "kleine" klusjes en/of aanpassingen in de wensen van de opdrachtgevers.

Ondanks dat elk van deze 45 opdrachten uniek was, hebben wij alle werkzaamheden in 1 afgesproken periode opgeleverd. Kwaliteit in materialen én uitvoering op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk!

Vloerverwarming nieuwbouw

Het is een steeds vaker voorkomend fenomeen, nieuwbouw vloerverwarming óf vloerverwarming nieuwbouw. Oftewel klanten kopen steeds vaker een nieuwbouwhuis met vloerverwarming. De bijbehorende vraag is naar ons toe dan vrijwel direct: “Welk type vloer is mogelijk voor ons?” Het antwoord? Heel veel! Gelukkig combineren wij bij Martijn de Wit Vloeren al sinds ons begin onze vloeren met vloerverwarming. Daarnaast houden wij bij het samenstellen van onze huidige collectie strikt rekening met de geschiktheid van onze vloeren in combinatie met vloerverwarming. Zo combineren wij hout, PVC, tapijt, laminaat, vinyl maar ook linoleum dagelijks met vloerverwarming. En met veel succes! Wij zeggen dit niet alleen, wij staan er ook garant voor. Wanneer wij de vloer voor u mogen installeren ontvangt u een garantie van maar liefst 10 jaar! De garantie geldt voor zowel de vloer als de installatie hiervan.

Inmiddels helpen wij al 25 jaar klanten met de combinatie en helpen wij gemiddeld genomen wekelijks zo’n 25 klanten aan een nieuwe vloer. Het percentage waarbij er sprake is van vloerverwarming in combinatie met een nieuwbouwhuis stijgt enorm! Niet alleen nieuwbouwhuizen met vloerverwarming worden steeds populairder, maar ook bij verbouwingen van bestaande woningen kiest men er vaak voor om vloerverwarming aan te leggen.

Niet elke nieuwbouwwoning en/of vloerverwarming is hetzelfde. Ga daarom in overleg met onze adviseurs om te bepalen wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn. Wees gerust, er is vaak meer mogelijk dan u verwacht!

 

Nieuwbouwproject Grid in Amsterdam aan het IJ

Nieuwbouwproject Klaasje Zevenster in Amsterdam

 

Houten vloer nieuwbouw

De vraagstukken omtrent de combinatie houten vloer nieuwbouw is een vraag die wij om de meest uiteenlopende redenen ontvangen.

Zo twijfelt de een of een “vochtige” nieuwbouwwoning de installatie van een houten vloer überhaupt wel toelaat. De ander maakt zich zorgen over de houten vloer in combinatie met de vloerverwarming van de nieuwbouwwoning. En de volgende klant maakt zich zorgen over het onderhoud van de houten vloer in de keuken die in de nieuwe woning onderdeel uitmaakt van de woonkamer/woonkeuken.

Al deze vragen zijn ons dus gelukkig niet vreemd en voor ons dagelijkse kost. Vanzelfsprekend is ons beste advies om eens met 1 van onze adviseurs om tafel te gaan. Zij kunnen dan gericht uw persoonlijke vragen beantwoorden en samen met u op zoek gaan naar de best passende vloer voor uw situatie.

Gelukkig specialiseren wij al jaren in het combineren van hout in nieuwbouwwoningen en met vloerverwarming. Zo zijn er absoluut zaken waar wij aandachtig op letten gedurende het voortraject om er zeker van te zijn dat u een leven lang kunt genieten van uw vloer. Denk hierbij aan het opmeten van de vochtgehaltes binnen de woning, een controle van de werkvloer om de beste installatie methode toe te passen en een test protocol van de vloerverwarming alvorens wij de vloer installeren.

Nu denkt u misschien? Oh jee, het duurt dus een eeuwigheid voordat wij de houten vloer kunnen laten plaatsen nadat wij onze nieuwbouwwoning opgeleverd krijgen! Niks is minder waar, door slim vooruit te plannen hoeft u op geen enkel moment uit te lopen in uw planning – hier helpen onze adviseurs u graag mee.

PVC vloer nieuwbouw

Hét vloertype van dit moment. De PVC vloer! En de combinatie van de PVC vloer in een nieuwbouwwoning komt natuurlijk enorm vaak voor.

Dat wij steeds vaker PVC vloer nieuwbouw of PVC vloer nieuwbouwwoning als vraagstuk krijgen is ook niet zo gek. De vloeren zijn uitermate goed geschikt in combinatie met vloerverwarming. Hetgeen weer heel vaak voorkomt in nieuwbouwwoningen!

Daarnaast is het onderhoud van PVC vloeren ook geweldig makkelijk. Dit spreekt vrijwel iedereen aan! Want hoeveel tijd je ook hebt, niemand heeft écht zin om jaarlijks onderhoud te moeten plegen aan hun vloer.

De belangrijkste factor voor PVC vloeren is vaak de uitstraling geweest. Laat dit nu net zijn waar PVC vloeren de laatste jaren een ongekende vooruitgang hebben geboekt. Zo zijn in veel PVC vloeren de structuren van het patroon niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar. Daarnaast is er enorm veel diversiteit wanneer wij het hebben over patronen. Niet alleen is de planken of tegel look vandaag de dag een optie, ook kunnen steeds meer PVC vloeren in een visgraat of Hongaarse Punt patroon geplaatst worden. En vrijwel niet meer van echt te onderscheiden!

Nu blijft het combineren van PVC vloeren in nieuwbouwwoningen een exacte klus. Denk hierbij aan het opmeten van de vochtgehaltes binnen de woning, een controle van de werkvloer om de beste installatie methode toe te passen en een test protocol van de vloerverwarming alvorens wij de vloer installeren. Maar gelukkig kunnen wij dit in overleg met u zo inplannen dat u hier geen enkel hinder van ondervindt tijdens het opstellen van uw planning. Zo kunt u zonder enige vertraging een prachtige vloer (laten) realiseren welke een leven mee kan!

 

Nieuwbouwproject Woon& in Amsterdam

 

Andere projecten waar wij bij betrokken zijn (geweest):

Nieuwbouwproject Grid in Amsterdam aan het IJ

Grid in Amsterdam aan het IJ

 

Nieuwbouwproject The Wave in Amsterdam aan het IJ

The Wave in Amsterdam aan het IJ

Nieuwbouwproject Ronduit in Utrecht

Ronduit in Utrecht

 

Nieuwbouwproject Landrijk in Pijnacker

Landrijk in Pijnacker

Nieuwbouwproject Loof in Amsterdam

Loof in Amsterdam

 

Nieuwbouwproject Woon& in Amsterdam

Woon& in Amsterdam

Nieuwbouwproject Klaasje Zevenster in Amsterdam

Klaasje Zevenster in Amsterdam

 

Nieuwbouwproject Nieuwe Tuinderij Oost in Purmerend

Nieuwe Tuinderij Oost in Purmerend

Nieuwbouwproject Valerius in Amsterdam

Valerius in Amsterdam

 

Laan in Schagen

Stories in Amsterdam Noord

 

Jozefschool in de Rijp

Meystershof in Utrecht

 

Park Zuid in de Meern

Stadstuinen Overtoom in Amsterdam

 

de Rotterdam in Rotterdam

Huis van Inspiratie in Rotterdam

 

Montevideo Toren in Rotterdam

Villa Industria in Hilversum

 

SUD in Amsterdam

Loft 4 You in Amsterdam Noord

 

Cruquius in Amsterdam Oost

Mahler 900 in Amsterdam Zuid

 

Lyceum in Amsterdam

Narva-eiland in Amsterdam Houthavens

 

Stettineiland in Amsterdam Houthavens

Haparandaweg in Amsterdam Houthavens

 

Pier2 in Amsterdam Houthavens

En Bloc in Amsterdam Houthavens

 

Wiborg in Amsterdam Houthavens

Life in Amsterdam Houthavens

 

BOLD in Amsterdam Noord

The Gustav in Amsterdam Zuid

 

Gershwin Townhouses in Amsterdam Zuid

Memeleiland in Amsterdam Houthavens

 

N.A.W. in Amsterdam Houthavens

Kade Noord in Amsterdam Noord