Skip to main content

Vloeren nieuwbouw

Nieuwbouw woning (appartement) gekocht?

Wij zorgen voor een perfecte uitvoering en begeleiding van uw nieuwbouw project. Voor vele nieuwbouwprojecten hebben wij voordeel regelingen of inkoop collectieven.

U kunt ook uw project voordeel aanvragen voor collectieve inkoopvoordelen. Onze adviseurs zullen dan contact met u opnemen voor het bespreken van de regeling.

  Vloerenspecialist voor nieuwbouwprojecten

  Zo hebben wij bijvoorbeeld in de Pontsteiger 45 diverse opdrachten gerealiseerd. Het merendeel waren projecten in de bijzondere koopappartementen op de bovenste 25 verdiepingen van het gebouw. Variërend van brede planken tot (grote) visgraat en Hongaarse punt vloeren. In een enkel project hebben wij ook tapijt gerealiseerd en bij diverse projecten hebben wij uitsluitend de plinten geplaatst op de aanwezige giet- en/of tegelvloeren. In een aantal huur appartementen hebben wij tot slot onze prachtige laminaatvloeren geplaatst!

  Wij hebben voor de bewoners diverse logistieke en praktische problemen opgelost, denk hierbij bijvoorbeeld aan de bezorging van materialen op zo’n enorme hoogte. Maar ook aan de aansluiting en overgang naar diverse andere type vloer afwerkingen en het snel schakelen bij “kleine” klusjes en/of aanpassingen in de wensen van de opdrachtgevers.

  Ondanks dat elk van deze 45 opdrachten uniek was, hebben wij alle werkzaamheden in 1 afgesproken periode opgeleverd. Kwaliteit in materialen én uitvoering op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk!

  Nieuwbouwproject Pontsteiger in Amsterdam

  Vloerverwarming nieuwbouw

  Het is een steeds vaker voorkomend fenomeen, nieuwbouw vloerverwarming óf vloerverwarming nieuwbouw. Oftewel klanten kopen steeds vaker een nieuwbouwhuis met vloerverwarming. De bijbehorende vraag is naar ons toe dan vrijwel direct: “Welk type vloer is mogelijk voor ons?” Het antwoord? Heel veel! Gelukkig combineren wij bij Martijn de Wit Vloeren al sinds ons begin onze vloeren met vloerverwarming. Daarnaast houden wij bij het samenstellen van onze huidige collectie strikt rekening met de geschiktheid van onze vloeren in combinatie met vloerverwarming. Zo combineren wij hout, PVC, tapijt, laminaat, vinyl maar ook linoleum dagelijks met vloerverwarming. En met veel succes! Wij zeggen dit niet alleen, wij staan er ook garant voor. Wanneer wij de vloer voor u mogen installeren ontvangt u een garantie van maar liefst 10 jaar! De garantie geldt voor zowel de vloer als de installatie hiervan.

  Inmiddels helpen wij al 25 jaar klanten met de combinatie en helpen wij gemiddeld genomen wekelijks zo’n 25 klanten aan een nieuwe vloer. Het percentage waarbij er sprake is van vloerverwarming in combinatie met een nieuwbouwhuis stijgt enorm! Niet alleen nieuwbouwhuizen met vloerverwarming worden steeds populairder, maar ook bij verbouwingen van bestaande woningen kiest men er vaak voor om vloerverwarming aan te leggen.

  Niet elke nieuwbouwwoning en/of vloerverwarming is hetzelfde. Ga daarom in overleg met onze adviseurs om te bepalen wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn. Wees gerust, er is vaak meer mogelijk dan u verwacht!

  Nieuwbouwproject Grid in Amsterdam aan het IJ

  Houten vloer nieuwbouw

  De vraagstukken omtrent de combinatie houten vloer nieuwbouw is een vraag die wij om de meest uiteenlopende redenen ontvangen.

  Zo twijfelt de een of een “vochtige” nieuwbouwwoning de installatie van een houten vloer überhaupt wel toelaat. De ander maakt zich zorgen over de houten vloer in combinatie met de vloerverwarming van de nieuwbouwwoning. En de volgende klant maakt zich zorgen over het onderhoud van de houten vloer in de keuken die in de nieuwe woning onderdeel uitmaakt van de woonkamer/woonkeuken.

  Al deze vragen zijn ons dus gelukkig niet vreemd en voor ons dagelijkse kost. Vanzelfsprekend is ons beste advies om eens met 1 van onze adviseurs om tafel te gaan. Zij kunnen dan gericht uw persoonlijke vragen beantwoorden en samen met u op zoek gaan naar de best passende vloer voor uw situatie.

  Gelukkig specialiseren wij al jaren in het combineren van hout in nieuwbouwwoningen en met vloerverwarming. Zo zijn er absoluut zaken waar wij aandachtig op letten gedurende het voortraject om er zeker van te zijn dat u een leven lang kunt genieten van uw vloer. Denk hierbij aan het opmeten van de vochtgehaltes binnen de woning, een controle van de werkvloer om de beste installatie methode toe te passen en een test protocol van de vloerverwarming alvorens wij de vloer installeren.

  Nu denkt u misschien? Oh jee, het duurt dus een eeuwigheid voordat wij de houten vloer kunnen laten plaatsen nadat wij onze nieuwbouwwoning opgeleverd krijgen! Niks is minder waar, door slim vooruit te plannen hoeft u op geen enkel moment uit te lopen in uw planning – hier helpen onze adviseurs u graag mee.

  Nieuwbouwproject Klaasje Zevenster in Amsterdam

  PVC vloer nieuwbouw

  Hét vloertype van dit moment. De PVC vloer! En de combinatie van de PVC vloer in een nieuwbouwwoning komt natuurlijk enorm vaak voor.

  Dat wij steeds vaker PVC vloer nieuwbouw of PVC vloer nieuwbouwwoning als vraagstuk krijgen is ook niet zo gek. De vloeren zijn uitermate goed geschikt in combinatie met vloerverwarming. Hetgeen weer heel vaak voorkomt in nieuwbouwwoningen!

  Daarnaast is het onderhoud van PVC vloeren ook geweldig makkelijk. Dit spreekt vrijwel iedereen aan! Want hoeveel tijd u ook hebt, niemand heeft écht zin om jaarlijks onderhoud te moeten plegen aan hun vloer.

  De belangrijkste factor voor PVC vloeren is vaak de uitstraling geweest. Laat dit nu net zijn waar PVC vloeren de laatste jaren een ongekende vooruitgang hebben geboekt. Zo zijn in veel PVC vloeren de structuren van het patroon niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar. Daarnaast is er enorm veel diversiteit wanneer wij het hebben over patronen. Niet alleen is de planken of tegel look vandaag de dag een optie, ook kunnen steeds meer PVC vloeren in een visgraat of Hongaarse Punt patroon geplaatst worden. En vrijwel niet meer van echt te onderscheiden!

  Nu blijft het combineren van PVC vloeren in nieuwbouwwoningen een exacte klus. Denk hierbij aan het opmeten van de vochtgehaltes binnen de woning, een controle van de werkvloer om de beste installatie methode toe te passen en een test protocol van de vloerverwarming alvorens wij de vloer installeren. Maar gelukkig kunnen wij dit in overleg met u zo inplannen dat u hier geen enkel hinder van ondervindt tijdens het opstellen van uw planning. Zo kunt u zonder enige vertraging een prachtige vloer (laten) realiseren welke een leven mee kan!

  Nieuwbouwproject Woon& in Amsterdam

  Andere projecten waar wij bij betrokken zijn (geweest):

  VALERIUS Amsterdam

  VALERIUS in Amsterdam

  Plan Laan in Schagen

  Plan Laan in Schagen

  Libau Eiland in Amsterdam

  Libau Eiland in Amsterdam

  Weespersluis in Weesp
  Weespersluis in Weesp
  Buitenvaert - Schagerbrug
  Buitenvaert in Schagerbrug
  De Krijgsman in Muiden

  De Krijgsman in Muiden

  Kreekrijk in Assendelft

  Kreekrijk in Assendelft

  Berkhout in Amsterdam

  Berkhout in Amsterdam

  Nieuwbouwproject The Bow in Amsterdam aan het IJ

  The Bow in Amsterdam

  Nieuwbouwproject The Stack in Amsterdam aan het IJ

  The Stack in Amsterdam

  Vroonermeer in Alkmaar

  Vroonermeer in Alkmaar

  The Mayor in Amstelveen

  The Mayor in Amstelveen

  De Gashouder in Zaandam

  De Gashouder in Zaandam

  in de Boomgaard - Zuidoostbeemster

  in de Boomgaard in Zuidoostbeemster

  Gouwpark in Zaandam

  Gouwpark in Zaandam

  Ringers in Alkmaar

  Ringers in Alkmaar

  Cruquius 1.6 in Amsterdam

  Cruquius 1.6 in Amsterdam

  Quatrebas - Badhoevedorp

  Quatrebas in Badhoevedorp

  Aventuur in Avenhorn

  Aventuur in Avenhorn

  Dockside in Alkmaar

  Dockside in Alkmaar

  Vertical in Amsterdam

  Vertical in Amsterdam

  Nieuwbouwproject The Cube in Amsterdam aan het IJ

  The Cube in Amsterdam

  Nieuwbouwproject Grid in Amsterdam aan het IJ

  The Grid in Amsterdam

  Nieuwbouwproject The Wave in Amsterdam aan het IJ

  The Wave in Amsterdam

  Nieuwbouwproject Ronduit in Utrecht
  Ronduit in Utrecht
  Nieuwbouwproject Landrijk in Pijnacker
  Landrijk in Pijnacker
  Nieuwbouwproject Loof in Amsterdam
  Loof in Amsterdam
  Nieuwbouwproject Woon& in Amsterdam
  Woon& in Amsterdam
  Nieuwbouwproject Klaasje Zevenster in Amsterdam

  Klaasje Zevenster in Amstelveen

  Nieuwbouwproject Nieuwe Tuinderij Oost in Purmerend

  Nieuwe Tuinderij Oost in Zuidoostbeemster

  Stories in Amsterdam

  Stories in Amsterdam

  Jozefschool in De Rijp

  Jozefschool in De Rijp

  Meystershof in Utrecht

  Park Zuid in De Meern

  Stadstuinen Overtoom in Amsterdam

  De Rotterdam in Rotterdam

  Huis van Inspiratie in Rotterdam
  Montevideo Toren in Rotterdam
  Villa Industria in Hilversum
  Villa Industria in Hilversum
  Sud in Amsterdam
  SUD in Amsterdam

  Loft 4 You in Amsterdam

  Cruquius 1.3 in Amsterdam

  Mahler 900 in Amsterdam

  Lyceum in Amsterdam

  Narva-eiland in Amsterdam

  Stettineiland in Amsterdam

  Haparandaweg in Amsterdam

  Pier2 in Amsterdam

  En Bloc in Amsterdam

  Wiborg in Amsterdam

  De Jacob in Amsterdam

  De Jacob in Amsterdam

  Bold in Amsterdam Noord

  BOLD in Amsterdam

  The Gustav in Amsterdam

  Gershwin Townhouses in Amsterdam

  Memeleiland in Amsterdam

  N.A.W. in Amsterdam  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam