Skip to main content

Vloeren nieuwbouw in Amsterdam

Heeft u een nieuwbouwwoning of -appartement in Amsterdam gekocht en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Martijn de Wit Vloeren zorgt voor een perfecte uitvoering en begeleiding van uw nieuwbouwproject in Amsterdam. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste vloer voor uw nieuwe woning, waarmee de perfecte basis voor uw droominterieur wordt gelegd!

Nieuwbouwproject Valerius in Amsterdam

Houten vloer voor nieuwbouw in Amsterdam

Wij zijn gespecialiseerd in zowel houten vloeren als PVC vloeren en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe woning. Regelmatig wordt ons de vraag gesteld of een houten vloer in een ‘vochtige’ nieuwbouwwoning überhaupt wel mogelijk. Ook is er steeds vaker de wens om een houten vloer te combineren met vloerverwarming, maar is dat wel verstandig? Martijn de Wit Vloeren heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van vloeren en deze vragen zijn dan ook dagelijkse kost voor ons. Natuurlijk moet het installeren van een houten vloer in een nieuwbouwwoning, eventueel in combinatie met vloerverwarming, zorgvuldig voorbereid worden, maar wij kunnen u ervan verzekeren dat dit absoluut mogelijk is. Onze adviseurs bespreken de mogelijkheden voor uw nieuwbouwproject graag met u in een persoonlijk gesprek.

Nieuwbouwproject Grid in Amsterdam aan het IJ

PVC vloer voor nieuwbouw in Amsterdam

De PVC vloer is een populaire keuze als u op zoek bent naar een duurzame, onderhoudsarme vloer met een natuurlijke uitstraling. Bent u op zoek naar een PVC vloer voor uw nieuwbouwhuis in Amsterdam? Dan helpen wij u graag bij het uitzoeken van de juiste PVC vloer voor uw huis. In een persoonlijk gesprek bespreken wij met u de mogelijkheden en brengen wij de omstandigheden van uw nieuwbouwproject zorgvuldig in kaart. Wanneer wilt u de vloer bijvoorbeeld laten leggen en kiest u er wellicht voor om de PVC vloer te combineren met vloerverwarming? Dan nemen wij dit zeker mee in onze planning. Tegenwoordig hebben PVC vloeren de uitstraling van een echte houten vloer en ook wat betreft design is er van alles mogelijk. Zo kan u ook ervoor kiezen om de PVC vloer in een Hongaarse punt- of visgraatmotief te laten leggen. Zo heeft u alsnog de uitstraling van een houten vloer, maar met het gemak van de onderhoudsarme PVC vloer.

Nieuwbouwproject The Wave in Amsterdam aan het IJ

Nieuwbouwproject in Amsterdam?

Martijn de Wit Vloeren heeft vestigingen in Schagen (Noord-Holland) en Oostzaan (nabij Amsterdam). Vanuit onze vestiging in Oostzaan zijn we al veelvuldig betrokken geweest bij diverse grote nieuwbouwprojecten in Amsterdam, zoals Pontsteiger 45 in de populaire buurt Houthavens West, en The Grid en The Wave, allebei gelegen in de nieuwe stadswijk Aan het IJ. Wij hebben veel ervaring met het installeren van zowel houten vloeren als PVC vloeren in nieuwbouwprojecten, eventueel in combinatie met vloerverwarming. Hieronder delen wij graag enkele voorbeelden van ons werk met u. Wilt u meer informatie ontvangen over ons werk en onze werkwijze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Andere projecten waar wij bij betrokken zijn (geweest):

Nieuwbouwproject Loof in Amsterdam
Loof in Amsterdam
Nieuwbouwproject Woon& in Amsterdam
Woon& in Amsterdam
Nieuwbouwproject Klaasje Zevenster in Amsterdam
Klaasje Zevenster in Amsterdam
Stadstuinen Overtoom in Amsterdam
Loft 4 You in Amsterdam Noord
Cruquius in Amsterdam Oost
Mahler 900 in Amsterdam Zuid
Lyceum in Amsterdam
Narva-eiland in Amsterdam Houthavens
Stettineiland in Amsterdam Houthavens
Haparandaweg in Amsterdam Houthavens
Pier2 in Amsterdam Houthavens
En Bloc in Amsterdam Houthavens
Wiborg in Amsterdam Houthavens
Life in Amsterdam Houthavens
BOLD in Amsterdam Noord
The Gustav in Amsterdam Zuid
Gershwin Townhouses in Amsterdam Zuid
Memeleiland in Amsterdam Houthavens
N.A.W. in Amsterdam Houthavens
SUD in Amsterdam
Kade Noord in Amsterdam Noord


Martijn de Wit Vloeren Schagen
Witte Paal 323
1742 LD Schagen

tel: 0224-291090
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Schagen:

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

tel: 020-7220900
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Amsterdam:

Dinsdag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

 
Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op:
Mail

WhatsApp

Schagen

Amsterdam