Verrassend betaalbaar

Voordelig vakmanschap

Betaalbare en luxe vloerafwerkingen

Vinyl vloer

Vinyl vloer

Vinyl is bij uitstek een praktische vloerbedekking: makkelijk in onderhoud, eenvoudig te reinigen en waterbestendig. En dan is de keuze ook nog eens enorm: van dik tot dun, donker of licht, soepel of stug en in een eindeloze stoet dessins. Bovendien zijn die keuzes ook van invloed op de prijs, wat ook de groeiende populariteit verklaart.

 

 

Eindeloos variëren met vinyl

Vinyl bestaat in oneindig veel dessins: hout, steen, effen, plavuizen, beton, tegels, metaal … Kies een dessin dat mooi past bij uw interieur of dat juist voor een verrassend effect zorgt. Onze medewerkers denken graag met u mee hoe u de uitstraling en de sfeer die u voor ogen heeft kunt bereiken met onze vloerbedekkingen.

Vinyl wordt geleverd in verschillende rolbreedtes en kan dan ook in vrijwel iedere ruimte makkelijk worden gelegd. De dunnere soorten zijn aantrekkelijk geprijsd en om die reden veel gekozen. Bij Martijn de Wit Vloeren hebben we ook dikker en stugger vinyl in de collectie. Dik en stug vinyl is een betere optie in zakelijke omgevingen of in ruimtes waar dagelijks veel mensen lopen. 

Voordelen van een vinyl vloer

  • Praktisch en voordelig
  • Talloze dessins, steeds mooier en trendy
  • Ondersteunt elk interieur
  • Onderhoudsarm en slijtvast
  • Eenvoudig te reinigen met een natte dweil
  • Isolerend en voelt warm aan
  • Geluiddempend
 

 De vinyl collectie is zo uitgebreid, dat wij u aanraden deze komen te bekijken in onze showrooms in Schagen of Amsterdam. Daar kunnen wij u alle ins en outs vertellen. Waar moet u op letten als u vinyl in uw woning wilt leggen? Wat zijn belangrijke overwegingen? Wij pushen niet, maar helpen u om een slimme keuze te maken.