Vinyl vloer

Praktische vinyl vloeren voor bedrijven en particulieren

Vinyl is een heel praktisch soort vloerbedekking: makkelijk in onderhoud, eenvoudig te reinigen en waterbestendig. Martijn de Wit Vloeren biedt bedrijven en particulieren een uitgebreid assortiment. Van dik tot dun, van donker tot licht, van soepel tot stug. Een vinyl vloer laten leggen door professionele stoffeerders? Snel en strak? Ook daarvoor bent u bij Martijn de Wit Vloeren aan het juiste adres.

 

Vinyl vloeren worden steeds mooier en populairder

Hout, steen, effen, plavuizen, beton, tegels of metaal: vinyl bestaat in oneindig veel dessins. Dankzij de uitgebreide collectie vindt u ze bij vloerenspeciaalzaak Martijn de Wit Vloeren allemaal onder een dak. De vinyl vloerbedekkingen zijn verkrijgbaar in verschillende rolbreedtes en kunnen in vrijwel iedere ruimte worden gelegd. Naast de dunnere soorten – die met hun aantrekkelijke prijs een graag geziene vloer zijn in menig huis – verkoopt Martijn de Wit Vloeren ook dikker en stugger vinyl. Zo’n vinyl vloer is meer geschikt voor zakelijk gebruik en ruimtes waarin veel wordt gelopen.

 

Voordelen van een vinyl vloer

  • Praktisch en voordelig
  • Talloze dessins, steeds mooier en trendy
  • Keuze uit iedere gewenste sfeer voor uw woning
  • Onderhoudsarm en slijtvast
  • Eenvoudig te reinigen met een natte dweil
  • Isolerend en voelt warm aan
  • Geluiddempend
 

Vinyl vloer kopen? Naar Martijn de Wit Vloeren in Amsterdam of Schagen

Heeft u interesse in de aanschaf van een vinyl vloer? Neem voor de mogelijkheden in uw woning gerust eens contact op met Martijn de Wit Vloeren of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam of Schagen. Daar kunt u de uitgebreide vloerencollectie met eigen ogen bekijken en staan deskundige adviseurs klaar om u alles te vertellen wat u wilt weten over een praktische vloer van vinyl.