Vloerbedekking

Vloerbedekking voor elk interieur

Vloerbedekking is vaak een bepalende factor voor de sfeer in een ruimte. Tapijt in warme tinten creëert gezelligheid, een gietvloer geeft daarentegen juist een stoere uitstraling. Wilt u liever een moderne, frisse look? Dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden. Denk aan linoleum, vinyl, laminaat of PVC als vloerbedekking. 

Vloerbedekking kopen bij Martijn de Wit Vloeren

Het kiezen van vloerbedekking is niet eenvoudig. Het is een investering voor een flink aantal jaren. De keuze aan vloerbedekking is oneindig. Zacht en comfortabel of juist hard, maar functioneel. De adviseurs van Martijn de Wit Vloeren helpen u graag met uw zoektocht.

 

Vloerbedekking in verschillende vormen

Martijn de Wit Vloeren in Amsterdam (Oostzaan - voornamelijk houten vloeren) en Schagen (alle soorten vloeren) biedt verschillende soorten vloerbedekking aan, klik op de links voor meer informatie.

 

Welke ondervloer kiest u?

Let op: bij vloerbedekking kan een ondervloer horen. Dit houdt de warmte langer vast en dempt het geluid. Ook is een ondervloer geschikt om een ongelijke vloer mee vlak te maken, zodat uw vloerbedekking netjes gelegd kan worden.

Laminaat vloer als alternatief voor houten vloeren

Laminaat heeft zich in de loop der jaren zo ver ontwikkeld, dat je het verschil met een echte houten vloer soms bijna niet ziet. Het verschil zit hem dan vooral in de praktische toepasbaarheid. Laminaat heeft een gedrukt dessin, beschermd door een keiharde laag kunststof. Daardoor is het bijzonder geschikt voor ruimtes waar veel gelopen wordt en waar je makkelijk schoon wilt kunnen maken. Denk aan keukens en kinderkamers, maar bijvoorbeeld ook aan restaurants, winkels en kantoren.

Een laminaatvloer is snel gelegd

Een voordeel van laminaat is dat u het prima zelf kunt leggen. Dankzij het kliksysteem is het snel te plaatsen en goed te verhuizen, waardoor het ook een populaire vloer is voor huurwoningen. Met de juiste tussenvloer kan hij ook op etages worden gelegd. Bovendien heeft dit type vloer een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Het enige nadeel is dat hij, in tegenstelling tot hout, niet opnieuw geschuurd kan worden.

 

Vloerbedekking laten leggen

Maak vooral gebruik van de vakkundige legservice van Martijn de Wit Vloeren. Vloeren leggen is een ambachtelijk vak, een goed gelegde vloer kan een leven lang mee gaan. Wij adviseren daarom in de meeste gevallen de vloer te laten leggen voor het beste en meest duurzame eindresultaat.

  • Wij zijn er voor U
  • Tevreden klanten zijn onze reclame
  • Innovatief in onze oplossingen
  • Vakmensen over de vloer
  • Service, service, service