Skip to main content

Vloerbedekking

Wat voor vloerbedekking in een kamer ligt, bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer in een ruimte. Een gietvloer geeft bijvoorbeeld een stoere touch terwijl een zacht tapijt de huiselijke sfeer benadrukt. Ook kleur en structuur beïnvloeden de sfeer. Belangrijk dus om eerst te bedenken welke sfeer u in de kamer wilt.

Gaat u voor warmte en gezelligheid? Of liever voor fris en strak? Er zijn zoveel mogelijkheden – vrijwel elke wens is haalbaar. Oriëntatie is een belangrijke eerste stap in dat keuzeproces. De verschillende soorten vloerbedekking tapijt, vinyl, PVC, laminaat en linoleum hebben stuk voor stuk specifieke kenmerken en geven een compleet eigen look & feel.

De juiste vloerbedekking is lastig kiezen

Kiezen van de vloerbedekking die het best bij uw wensen past is niet eenvoudig. Niet alleen vanwege de haast oneindige veelheid aan keuzes, ook omdat het een investering is voor een flink aantal jaren. Wij helpen u graag bij dat keuzeproces. Zónder te pushen! Omdat wij van elk type vloerbedekking de eigenschappen perfect kennen, en de voor- en nadelen weten van onderhoud, reiniging en gebruik, weten we ook precies welke vloerbedekking waarschijnlijk het beste matcht met welke wensen.

Zelf zien en voelen is een belangrijk onderdeel in het keuzeproces. Kiezen vanaf een foto is niet te doen – eerlijk gezegd vinden wij een vloer daar te belangrijk voor. In onze showrooms in Amsterdam en Schagen hebben we een uitgebreide collectie vloeren uitgestald. Speciaal om u te helpen een gedegen keuze te maken.

Let op: in Amsterdam vindt u vooral voorbeelden van houten vloeren, in Schagen is ons complete assortiment te zien. Informeer vooraf als u zeker wilt zijn dat uw vloer er ook is.

Ondervloer van de vloerbedekking

Bij vloerbedekking hoort vaak ook een ondervloer. Een ondervloer houdt de warmte langer vast en dempt het geluid – soms een verplichting in appartementen. Ook maken we met een ondervloer een ongelijke vloer vlak, zodat we uw vloerbedekking netjes kunnen leggen. Of u ook een ondervloer nodig hebt, hangt af van de situatie in uw woning en van uw persoonlijke wensen.


Martijn de Wit Vloeren Schagen
Witte Paal 323
1742 LD Schagen

tel: 0224-291090
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Schagen:

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

tel: 020-7220900
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Amsterdam:

Dinsdag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

 
Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op:
Mail

WhatsApp

Schagen

Amsterdam