Betaalbare en luxe vloerafwerkingen

Perfecte service voor de beste prijs

Voordelig vakmanschap

De mooiste vloeren, de beste prijzen

Laminaat

Laminaat

Wie op zoek is naar een vloer met veel praktisch gebruiksgemak komt al snel uit bij laminaat. Prima prijs-kwaliteitverhouding, makkelijk zelf te leggen, eventueel mee te verhuizen en volop keuze in kleur en uitstraling. Kortom: redenen te over om voor laminaat te kiezen.

Wij hebben onze collectie recent ook weer uitgebreid. Laminaat biedt echt voor elk wat wils.

 

Laminaat als alternatief voor hout 

Laminaat wordt vaak gezien als een praktisch alternatief voor een houten vloer. Laminaat heeft zich in de afgelopen jaren zo ontwikkeld dat het verschil met een echte houten vloer soms bijna niet te zien is. Toch is laminaat een totaal ander product dan een houten vloer.

Laminaat heeft een gedrukt dessin, beschermd door een keiharde laag kunststof. Dat maakt het bijzonder geschikt voor ruimtes waar veel gelopen wordt en die makkelijk schoongemaakt moeten worden. Keukens, kinderkamers, restaurants, winkels en kantoren zijn typische ruimtes die zich goed lenen voor laminaat.

 

Praktische voordelen laminaat

Een van de voordelen van laminaat is dat u het prima zelf kunt leggen. Dankzij het kliksysteem is het snel te plaatsen en ook goed te verhuizen. Daardoor is het ook een populaire vloer voor huurwoningen. Met de juiste tussenvloer kan hij ook op etages worden gelegd.

Last but not least: laminaat heeft een mooie prijs-kwaliteitverhouding.
Als we dan toch een nadeel moeten noemen: laminaat kan niet geschuurd worden.

Er komen geen producten overeen met de selectie.


Populaire blogberichten

Vloerverwarming onder uw houten vloer?Hout op de Muur?Uw huis herinrichten? Van houten vloer tot indeling, hier moet u op letten!Interieur trend: industrieel design (mooi met een donkere visgraat vloer)