Laminaat

Laminaatvloeren

We hebben onlangs weer een NIEUWE COLLECTIE laminaatvloeren opgenomen in de beide winkels, kom kijken in de showroom en bewonder de schoonheid van laminaat vloeren.

Snel gelegd

Een voordeel van laminaat is dat u het prima zelf kunt leggen. Dankzij het kliksysteem is het snel te plaatsen en goed te verhuizen, waardoor het ook een populaire vloer is voor huurwoningen. Met de juiste tussenvloer kan hij ook op etages worden gelegd. Bovendien heeft dit type vloer een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Het enige nadeel is dat hij, in tegenstelling tot hout, niet opnieuw geschuurd kan worden.

 

Volwaardig alternatief

Laminaat heeft zich in de loop der jaren zo ver ontwikkeld, dat je het verschil met een echte houten vloer soms bijna niet ziet. Het verschil zit hem dan vooral in de praktische toepasbaarheid. Laminaat heeft een gedrukt dessin, beschermd door een keiharde laag kunststof. Daardoor is het bijzonder geschikt voor ruimtes waar veel gelopen wordt en waar je makkelijk schoon wilt kunnen maken. Denk aan keukens en kinderkamers, maar bijvoorbeeld ook aan restaurants, winkels en kantoren.