Skip to main content

Tapijt als vloerbedekking

Tapijt is warm, geluiddempend en veerkrachtig. Het is bovendien makkelijk te combineren met de rest van het interieur. Omdat tapijt zoveel warmte en sfeer uitstraalt, geeft het al snel een behaaglijk en comfortabel gevoel. Ook kleuren kunnen bepalend zijn voor de uitstraling van een ruimte. Tapijt is bij Martijn de Wit Vloeren in veel kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar.

Tapijt is geluiddempend en verbetert de akoestiek

Tapijt verbetert de akoestiek in uw woning. Logisch: tapijt weerkaatst het geluid niet zoals andere vloeren, maar absorbeert het. Tapijt werkt dan ook zeer geluiddempend en draagt sterk bij aan de sfeerbeleving en uw wooncomfort. Wie kiest voor tapijt als vloerbedekking, merkt direct het verschil. Tests hebben zelfs uitgewezen dat tapijt vervelende loopgeluiden met maar liefst 25 à 30 decibel kan verminderen. Zeker als u tapijt combineert met ondertapijt.

Tapijt in uw bedrijfsruimte

Juist vanwege de geluiddempende effecten is tapijt niet alleen geschikt voor woningen, maar zelfs ideaal voor een grote kantoorruimte waar veel mensen werken. Dat heeft een positief effect op het werkklimaat. Bovendien geeft tapijt een huiselijke sfeer – geen onbelangrijk detail voor de middelgrote kantoorruimtes. 

Tapijt ambachtelijk gelegd

Tapijt leggen is een kunst – het vraagt om een grote mate van precisie. Dat geldt niet alleen voor tapijt in kamers, maar zeker ook voor trappen. De vaklieden van Martijn de Wit Vloeren beheersen het tapijt leggen tot in de puntjes. Ook voor een nostalgische loper of een moderne variant met sierroden kunt u bij hen terecht. Lopers brengen we met naald en draad aan, op ambachtelijke wijze.

Nieuw assortiment

De tapijtindustrie staat nooit stil, er worden voortdurend nieuwe kleuren en dessins ontwikkeld. Die vernieuwingsdrang ziet u natuurlijk ook terug in onze brede collectie. In onze showrooms in Amsterdam en Schagen vindt u alle klassiekers, maar ook diverse moderne tapijten. Met bijzondere en hippe kleuren, wol en synthetisch, van frisé tot bouclé, hoogpolig tapijt of kort. Voel en vergelijk: laat u inspireren!Martijn de Wit Vloeren Schagen
Witte Paal 323
1742 LD Schagen

tel: 0224-291090
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Schagen:

Maandag t/m vrijdag
08.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

Skoon 80
1511 HV Oostzaan

tel: 020-7220900
info@martijndewitvloeren.nl

Openingstijden Amsterdam:

Dinsdag t/m vrijdag
09.00 - 17.30 uur
Zaterdag
09.00 - 17.00 uur

 
Heeft u een vraag?
Neem contact met ons op:
Mail

WhatsApp

Schagen

Amsterdam