Decoratief gelegd tapijt

is een van onze specialisaties

Warme voeten in de slaapkamer

met zacht verend ondertapijt voor extra comfort

Inspirerende combinaties maken

met zachte tapijten

Tapijt

Tapijt als vloerbedekking

Tapijt is warm, geluiddempend en veerkrachtig. Het is bovendien makkelijk te combineren met de rest van het interieur. Omdat tapijt zoveel warmte en sfeer uitstraalt, geeft het al snel een behaaglijk en comfortabel gevoel. Ook kleuren kunnen bepalend zijn voor de uitstraling van een ruimte. Tapijt is bij Martijn de Wit Vloeren in veel kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar.

 

Tapijt is geluiddempend en verbetert de akoestiek

Met tapijt verbetert u de akoestiek in uw woning. Deze vloerbedekking weerkaatst het geluid niet zoals andere vloeren, maar absorbeert het. Tapijt is hierdoor zeer geluiddempend en draagt zo in hoge mate bij aan de sfeerbeleving en het wooncomfort in uw woning. Wie kiest voor tapijt als vloerbedekking, merkt direct het verschil. Tests hebben uitgewezen dat tapijt vervelende loopgeluiden met maar liefst 25 à 30 decibel kan verminderen. Met name in combinatie met ondertapijt.

 

Tapijt in uw bedrijfsruimte

Tapijt is niet alleen geschikt in huis, Projecttapijt is bijvoorbeeld ideaal voor een grote kantoorruimte waar veel mensen werken, omdat tapijtvezels het geluid niet weerkaatsen, maar absorberen. Hierdoor ontstaat een aangenaam werkklimaat. Bovendien geeft tapijt een huiselijke sfeer wat uw kantoor minder kil maakt.

Ambachtelijk gelegd

Tapijt leggen is een kunst en de vaklieden van Martijn de Wit Vloeren beheersen die tot in de puntjes. Zij leggen tapijt niet alleen perfect in iedere kamer, ook een trap nemen zij graag onder handen. Of wat dacht u van een nostalgische loper of een moderne variant met sierroden? Lopers worden met naald en draad wordt een loper op ambachtelijke wijze aangebracht.

 

Vernieuwend assortiment

In de wereld van tapijten worden voortdurend nieuwe kwaliteiten en kleuren ontwikkeld, waaruit Martijn de Wit Vloeren een breed assortiment samenstelt. In de showrooms in Amsterdam en Schagen vindt u daarom niet alleen de klassiekers, maar ook moderne tapijten. Bijzondere en hippe kleuren, zowel wol als synthetisch, van frisé tot bouclé, hoogpolig tapijt of kort. Voel en vergelijk: u kunt zich helemaal uitleven.