PVC Vloer

Een PVC vloer is populair bij particulieren en bedrijven

Duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend: niet voor niets wint de PVC vloer in rap tempo aan populariteit. Terwijl PVC vloeren tot een aantal jaar geleden voornamelijk bij bedrijven werden gelegd, schaffen nu ook steeds meer particulieren de vloeren aan. Martijn de Wit Vloeren heeft jarenlange ervaring met het leveren en installeren van PVC vloeren.

Schitterende en verfijnde bedrukkingen

De PVC vloer is een harde soort kunststof met schitterende bedrukkingen zoals houtdessins in allerlei tinten, aluminium tranenplaat, zandsteen of graniet. Bijna iedere uitstraling is mogelijk en de bedrukkingen worden in de loop der jaren steeds verder verfijnd.

 

 

Voordelen van een PVC vloer

“Wel de lusten, niet de lasten.” Past dit motto bij u? Dan is een PVC vloer misschien wel de perfecte keuze voor uw woning. PVC vloerbedekking zijn stroken die strak tegen elkaar op een vlakke harde ondervloer worden gelijmd. Daardoor zijn ze waterbestendig en eenvoudig te reinigen. U haalt de uitstraling van een antieke houten vloer of dure granietvloer in huis, zonder stress over naaldhakken, gemorst citroensap of modderige huisdieren.

De belangrijkste voordelen van een PVC vloer op een rij:

  • Duurzaam
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Waterbestendig
  • Eenvoudig te reinigen
  • Natuurgetrouwe uitstraling
  • Goed te combineren met vloerverwarming.

Voor PVC vloeren naar Martijn de Wit Vloeren in Amsterdam of Schagen

Heeft u interesse in een PVC vloer? Neem voor de mogelijkheden in uw woning gerust eens contact op met Martijn de Wit Vloeren, of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam of Schagen. De deskundige adviseurs kunnen u alles vertellen wat u wilt weten over een vloer van PVC.

Kan je wel wat inspiratie gebruiken?

Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!