Vloer leggen

Een parketvloer of houten vloer leggen is een vak apart

Een parketvloer of houten vloer leggen is een vak apart. De vloer moet stevig op een vlakke ondergrond liggen, strak tegen elkaar en met voldoende speling om op een later tijdstip later niet op te bollen onder druk van wisselende luchtvochtigheid of temperatuurschommelingen. Natuurlijk kunt u een houten vloer zelf leggen, maar waarom laat u dit niet doen voor vakmensen die hiervoor speciaal zijn opgeleid?

Patroon vloeren leggen

Zelfs voor een ervaren parketteur is het leggen van een eiken patroon vloer een uitdaging. Het leggen van een visgraat vloer of een hongaarse punt vereist jarenlange ervaring, en onderscheidt het kaf vanduizenden vierkante meters aan visgraat vloeren, hongaarse punten, versailles patronen en andere patroon vloeren. Met telkens weer een prachtig resultaat!

Garantie

Indien u de vloer door onze parketteurs laat plaatsen garanderen wij niet alleen de materialen met maar liefst 10 jaar. Wij kiezen er ook voor om het geleverde arbeid met 10 jaar te garanderen! Zoveel vertrouwen hebben wij in onze vakmensen!

 

 

Jarenlange ervaring in het leggen van vloeren

Martijn de Wit Vloeren – gevestigd in Amsterdam en Schagen – is een vloerenspeciaalzaak met jarenlange ervaring in het leggen van vloeren. Het bedrijf werkt uitsluitend met goed opgeleide parketteurs en stoffeerders. Vakmensen die nieuwe vloeren met zorg en gedrevenheid leggen. Een houten vloer leggen, parket leggen of een andere vloer leggen: de gespecialiseerde medewerkers draaien er hun hand niet voor om.

 

Houten vloer leggen: bij Martijn de Wit Vloeren?

Heeft u de vloer van uw dromen bij Martijn de Wit Vloeren gekocht en wilt u die laten leggen? Vraag dan vooral een specialist over de vloer! Martijn de Wit Vloeren heeft jarenlange ervaring met het leggen van allerlei soorten vloeren. Wij weten precies hoe we dit moeten doen om de kwaliteit van een vloer te waarborgen. 

Waarom een houten vloer laten leggen door Martijn de Wit Vloeren?

  • Uw vloer word gelegd door een goed opgeleide vakman met jarenlange ervaring

  • Ruime ervaring met het leggen van een houten vloer over vloerverwarming

  • Goed leggen van een houten vloer is een belangrijke voorwaarde om te zorgen dat hij jarenlang meegaat

  • Uw vloer professioneel gelegd voor een scherpe prijs

  • Tien jaar garantie op de vloer én installatie

Houten vloer zelf leggen

Gaat u uw houten vloer toch zelf leggen? Dit kan natuurlijk! U kunt bij onze deskundige adviseurs altijd terecht voor handige tips en informatie.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Martijn de Wit Vloeren of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam of Schagen. De deskundige adviseurs kunnen u alles vertellen wat u wilt weten over het leggen van vloeren.