Beoordelingen

Beste heer Veldhuis,

Vandaag is de trap bij ons bekleed en we zijn heel blij met zowel de bekleding als met de manier waarop deze is gelegd. Uw collega heeft prachtig werk geleverd,

Vriendelijke groet,

Rinse

 

Beste,

Dank voor de zeer mooi vloer en keurige plaatsing.
De monteur / vloerenlegger Paul verdiend een pluim!

Groet,

Nick

  


 

Beste Sylvia,

Wij zijn heel blij met de vloer. Het ziet er prachtig uit! Ik heb Fred en Wesley ook een bericht gestuurd dat we het zo mooi vonden.

Met vriendelijke groet,

Mariella 

 

Beste Adam,

Dank voor jullie topservice vrijdag om de vloer even te herstellen. Heel blij mee.

Met vriendelijke groet,

Bas

  


 

Geachte heer, mevrouw,
 
Complimenten voor de aflevering! Goed telefonisch contact met Joey over tijdstip van levering, waardoor ik niet onnodig in een leeg huis hoefde te wachten. Alles werd netjes, pas gestucte muren in acht nemend, naar boven gebracht.
 
Niet in de laatste plaats chapeau dat hij dit allemaal in z’n eentje heeft gedaan!
 
Fijn weekend!
 
Anja 
 

Hallo Ferenc,

Prima jullie zijn welkom. Tevens compliment hoe de vloer momenteel is gelegd.

Met vriendelijke groet,

Nordin

  


 

Hoi Adam, 

Wil je graag vanuit ons nog extra bedanken voor de prachtige vloer welke wij nu hebben liggen, deze is echt prachtig mooi geworden en een pluim voor Basem een echte vakman. 

Wij gaan er veel plezier aan hebben, 

Groet van Guido en Peter
 

Beste Esther, 

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige vloer, en onze complimenten voor Jeroen die super beleefd is en vakkundig onze vloer heeft aangelegd. 

Vriendelijke groet,
fam. Stam

 


 

Beste John Noorbeek!

Na afloop van het werk (tapijt) in ons huis in Oudesluis, wil ik u en uw collega's nadrukkelijk bedanken. Van planning tot advies en selectie tot uitvoering, u hebt volledig aan onze verwachtingen voldaan. Tijdige gerechtigheid, betrouwbaarheid en ongecompliceerde communicatie tussen elkaar zijn bijzonder opmerkelijk. Last but not least hebben al uw medewerkers ons altijd als vriendelijke en competente mensen ontmoet. Wij stellen dat op prijs en kunnen uw bedrijf dan ook met een goed geweten aanbevelen aan vrienden en buren op `t Zijper Eilant.

Met vriendelijke groet,

Hans-Jürgen Wolf

 Beste Adam,

Zoals beloofd de mail met onze bevindingen met ‘Martijn de Wit vloeren’. 

Het staat buiten kijf dat we meer dan tevreden zijn over deze prachtige vloer.

Onze keuze is uitstekend uitgepakt en ook in het gebruik is de vloer erg strek. 

Wat we echter als zeker zo prettig hebben ervaren is dat iedereen, van verkoper, werkvoorbereider, de chauffeur met het materiaal tot en met de parketteurs, de intentie had om er echt iets moois van te maken. Dat is zeer zeker gelukt wat ons betreft! Als je een houten vloer zoekt? Is het team van Martijn de Wit een absolute AANRADER!

Met vriendelijke groeten, 

Len van der Hoeven

 


 

Goedemorgen Ferenc,

De complimenten voor de prachtig geëgaliseerde vloer; het ziet er heel strak uit!
En wat is er ontzettend netjes gewerkt!!

Hartelijke groet,
Lot Rosenberg.
 Beste Adam,

Gisteren zijn de plinten verder aangebracht en waar nodig gereconstrueerd. Alles vlot en professioneel afgewerkt.
Dank voor de inzet.

Groet,
George Keet

 


 

Beste Adam,

Hartelijk dank voor je bericht van afgelopen maandag. De vloer is echt prachtig geworden en exact zoals we hoopten toen we hem bij jou uitzochten! Ook zijn we zeer tevreden over hoe mooi en strak de vloer gelegd is, het ziet er echt keurig uit. Voor jouw beeldvorming heb ik een drietal foto's aan dit bericht toegevoegd. Kortom tot nu toe zijn we absoluut zeer tevreden, geen enkele kritische noot vanuit onze kant. Mochten er in de nabije toekomst toch nog vragen ontstaan, dan neem ik zeker contact met je op. Hierbij wil ik je heel graag bedanken voor je profesionele hulp en de tijd en aandacht die je hieraan besteed hebt. Klasse! Een fijne dag gewenst en wellicht tot gauw!

Met vriendelijke groeten, Melvin Korevaar
 Geachte heer De Vries,
Geachte heer Franke,

Zoals bekend is vorige week opnieuw marmoleum gelegd in mijn woonkamer en gang. Het ziet er nu fantastisch uit, er zijn geen vlekken of productiefouten te zien!

Om eerlijk te zijn, zag ik er eerst tegen op dat er wéér marmoleum gelegd zou worden, maar ik heb zeker geen spijt. Ik ben ontzettend blij met de creatieve oplossing van dhr. De Vries.

Heel erg bedankt voor alle moeite en inzet. Een volgende keer, haal ik zeker weten weer mijn vloer bij Martijn de Wit Vloeren.

Met vriendelijke groet,

Lara Spee

 


 

Goedemiddag Adam,

Wil je nog even laten weten dat wij heel erg blij en tevreden zijn met onze nieuwe visgraatvloer. Tevens willen we onze waardering uitspreken over de vloerlegger. Hij heeft mooi werk geleverd en de communicatie was heel prettig. Wij zijn dus erg tevreden.
Bedankt voor het prettige contact.

Met vriendelijke groet,
José en Cees Leeuw
 Goedemorgen Férenc,

We zijn zeer tevreden over het eindresultaat van de vloer. Ook de Werk wijze van Bob vinden wij erg goed, precies en netjes. We zullen het iedereen ook aanraden.  

M.v.g Jeroen en Eva

 


 

Beste Esther,

Vloerbedekking goed gelukt, kleur is goede keuze, Martin is een topper, geld is overgemaakt.

Bedankt voor je adviezen.
Gr. Reg Vonk nes 28
 Hi Martijn,

Vandaag is Breevast opgeleverd, vloer ziet er super uit!

Met vriendelijk groet,
Martijn Veldman

 


 

Goedemorgen Esther,

Even een berichtje van tevredenheid.

De vloer ziet er prachtig uit, ze zijn nog niet klaar met leggen, nu de trap aan het bekleden. We zijn zeer tevreden! En het mag best even concreet benoemd worden: tevreden over jouw meedenken, adviezen en hulpvaardigheid: klasse! Je hebt ons echt enorm geholpen! (ook achter de schermen wat wij allemaal niet weten heb je veel voor ons gedaan om het gerealiseerd te krijgen)

Als je het leuk vindt zal ik je foto's sturen als het klaar is. Uiteraard ben je hartelijk welkom als je in de buurt bent!

Dit wilde ik je toch graag even zeggen en dan spreek ik ook zeker namens Jantine.

Een hartelijke groet,
Jantine en Cock den Uijl
 Dag Peter,

Ik wilde jullie bij deze laten weten dat ik echt heel erg blij ben met het uiteindelijke resultaat! Gisteren heeft Jeffrey de laatste hand gelegd aan de vloer. Het resultaat is fantastisch! Een heel groot compliment voor de legger! En voor jullie voor de snelle akties op alle fronten zak ik maar zeggen!

Ik wilde vooral ook nog even memoreren dat jullie in Jeffrey een echte vakman aan het werk hebben gezet met oog voor detail en heel secuur in de werkzaamheden hetgeen een heel mooi resultaat heeft opgeleverd!

Dank jullie wel!

Met vriendelijke groet,

L. Bouma

 


 

Geachte heer Franke,

Wij gaan akkoord met de door u geboden oplossing.
Tevens willen wij van de gelegenheid gebruik maken onze complimenten te geven over de Vloeren legger Jeroen. Het is een echte vakman.
Wij zijn blij met het advies van aankoop tot en met het leggen aan toe. Onze dank daarvoor.

Met vriendelijke groet
Dick en Ingrid
 Goedemiddag Férenc,

Wat een top service dat jullie dit zo hebben weten te regelen. Geweldig! De vloer ziet er top uit. Als een van jullie klanten wil komen kijken dan werken wij daar graag aan mee. Geen probleem om mijn nummer af te geven zodat deze klant contact op kan nemen voor een afspraak.

Nogmaals hartelijk dank voor deze top service!
Groeten,
Gijs & Joyce

 


 

Dag Peter en Bruno,

Wij gaan morgen op vakantie maar niet voordat we jullie willen laten weten hoe blij we zijn met de mooie geschuurde en ultra mat gelakte vloer. Goed geadviseerd Peter. Bruno we zijn blij dat jij Bassum (weet niet of ik zijn naam goed schrijf?) hebt laten komen bij ons. Hij is een top parketeur, een vakman met hart voor zijn werk. Zo geduldig en netjes ging hij te werk. Hij paste bijv. ook de plint onder de keuken aan zodat die mooier aansloot, dat hadden wij zelf nooit bedacht. Hij was vriendelijk en een harde werker.
Als wij in de toekomst weer eens iets willen laten doen weten wij jullie bedrijf te vinden.

Groet voor jullie allen,
Theo en Liesbeth Langbroek.
 Beste Férenc Franke,

Vrijdagavond laat de vloer opgeleverd. Ziet er erg goed uit. Wij zijn erg onder de indruk van Ozzie, de parketteer, wat een vakman. Geweldig hoe netjes hij de vloer heeft gelegd en de afwerking heeft gedaan. Grote klasse.

En wij wensen u het allerbeste bij Martijn de Wit.

Met vriendelijke groeten,
Henk Posthumus / Elles van der Vooren

 


 

Ha Peter,

ik heb geen mailadres van jou bij de hand, maar hoop dat dit zo ook bij jou terechtkomt.
MOOOOOIIIIIIIII he? Ben er héél blij mee. Als alles klaars is, stuur ik meer en bel je als ik t in t echt gezien heb.

Hartelijke groet,
Diana Stuyvers
 Hi Adam,

Gaan we aanpassen en ik stuur je een link als die online staat.
Het luikoog is helemaal goed. Ik had al gereageerd naar je collega.
De vloer is tof geworden! Helemaal hoe we het bedacht hadden. Ik heb jullie gister ook al bij iemand aangeraden die ook ging kijken bij jullie.

Met vriendelijke groet,
Michel Henderik

 


 

Beste Ruud, 

Barry heeft gisteren de vloer netjes afgemaakt. 
Zelf heb ik vanochtend het eindresultaat gezien en ben echt heel erg blij met de vloer! 

Vandaag wordt de keuken geplaatst en is het plaatje compleet. 
Bedankt voor de goede service! 

Hartelijke groet, 
Joyce
 

Tot slot moet ik echt kwijt dat we ontzettend blij zijn met de nauwkeurigheid van je berichten/planning, je flexibiliteit en dat je op zo'n korte termijn de meting kon verrichten. We hebben met heel wat partijen te maken in dit proces en weten helaas maar al te goed dat ze zich niet allemaal op die manier opstellen. Dus nogmaals veel dank, we stellen het heel erg op prijs!!

Hartelijke groet,

Olivier en Marjolein