Vloer bewerken

Vloer bewerken

Een houten vloer bewerken en schuren is een specialistisch en vooral ook heel tijdrovend karwei. Goede apparatuur is essentieel. Ook is het noodzakelijk om over de nodige kennis van de verschillende materialen en houtsoorten te beschikken. De medewerkers van Martijn de Wit Vloeren zijn goed geschoold in het onderhouden van parket en houten vloeren. Reparatie, schuren en afwerken: onze gediplomeerde parketteurs draaien hun hand er niet voor om. En u bent zeker van een mooi eindresultaat.

 

 

Schuren en afwerken

Houten vloeren kunnen op verschillende manieren worden geschuurd en afgewerkt. Lak, olie of hardwaxolie: alles kan. Elke afwerking heeft zijn eigen voor- en nadelen. Goed om te weten. Onze adviseurs vertellen u daar alles over!

Oliën: voor- en nadelen

  • Natuurlijke look
  • Ruime keuze in kleuren
  • Beschadigingen zijn plaatselijk bij te werken
  • Voordeliger dan lak
  • Speciale water- en vuilafstotende zeep nodig

Lakken: voor- en nadelen

  • Beste bescherming tegen vuil en schade
  • Onderhoudsarm
  • Beperkte uitstralingsmogelijkheden

Bij Martijn de Wit Vloeren weten we alles over de optimale afwerking van houten vloeren. Met onze adviezen kijken we naar de uitstraling die u graag wilt bereiken. Ook vertellen we u hoe u uw vloer het beste beschermt tegen vlekken en beschadigingen. Natuurlijk komt daar regulier onderhoud bij kijken, maar ook het herstellen van onverwachte kleine schade. Wij willen dat uw houten vloer jarenlang meegaat en met de jaren alleen maar mooier wordt.

Bescherming en uitstraling

Wilt u uw houten vloer een compleet nieuwe look geven? Of is uw houten vloer aan een nieuwe beschermlaag toe maar wilt u de uitstraling hetzelfde houden? Dat kan allebei! Of u nou wel of niet iets wilt veranderen aan uw vloer. Onze medewerkers weten alles van houten vloeren en dus ook van de uitstraling ervan. Zij vertellen u precies wat kan en wat niet, en welk effect een bepaalde behandeling op uw vloer heeft. 

Kan je wel wat inspiratie gebruiken?

Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!