Skip to main content

Drie houten vloeren trends in 2018

Gepost op 12 december 2017

Het is al bijna 2018. En ook in 2018 zullen er weer veel nieuwe trend ontstaan. Ook onder de houten vloeren. Houten vloeren zijn een tijdloze en prachtige keuze. Zelfs met de huidige keuzes uit bijvoorbeeld parket, zullen houten vloeren nooit uit de mode raken.  Ben je ook benieuwd wat deze trends zullen zijn? Lees dan snel verder. En kom achter de houten vloeren trends van 2018.

 

Trend #1 Satijnen houten vloeren

Huiseigenaren willen steeds vaker minder afgewerkte vloeren. Hierdoor komt een satijnen afwerking vaker voor. Een satijnen afwerking ligt tussen een matte afgewerkte vloer. En een glanzende afgewerkte vloer in. Matte vloeren behoren tot een snel groeiende trend. Een satijnen afwerking biedt een mooie balans. Een balans tussen traditioneel glanzend. En de trendy matte afwerking. Satijn biedt de voordelen van beide stijlen.

 

Trend #2 Wijde en lange planken

Veel huiseigenaren willen graag wijdere en langere planken. Wijde planken hebben een natuurlijke look. Met minder samenkomende lijnen. Dit legt de nadruk op het aantrekkelijke uiterlijk van houtnerf. In 2018 zal deze textuur erg trendy zijn. Dit maakt handgemaakte vloeren populair. Ook draad geborstelde vloeren zullen erg in zijn. Samengestelde vloeren worden steeds populairder. Door dit wordt het mogelijk om bredere en langere planken te gebruiken. Waardoor ​​stabielere vloeren geproduceerd kunnen worden.

 

Trend #3 Diagonale / schuine vloeren

Houten vloeren worden steeds vaker op een andere manier geïnstalleerd. Namelijk in een hoek in plaats van recht. Door het toepassen van deze techniek. Creëer je een leefruimte met een eigentijdse en luxe uitstraling . De materialen en installatie zullen wat meer kosten.  Maar dat is deze installatie ook zeker waard. Deze gehoekte vloeren zullen de komende jaren vaker voorkomen. Kosten houten vloer vind je in de link.

houten vloeren

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam