Prijzen

Wat kost een vloer ?

Een goede vraag maar helaas ook een lastig te beantwoorden vraag zonder te zijn voorzien van de juiste informatie en zonder dat we u goed hebben gevraagd wat u precies wilt. Het verwachtingspatroon is heel belangrijk.

De prijs van een houten vloer is namelijk afhankelijk van diverse esthetische variabelen.

Gemiddeld hebben we de volgende vanaf prijzen per m2:

- houten vloeren € 59,-
- laminaat € 23,-
- pvc vloeren € 35,-
- pvc / vinyl rol € 22,-


Tapijt
leveren we voor woningen en projecten vanaf ca € 20,- per m2.

 

 

Hoe wordt de prijs bepaald?

De wensen van u als consument, de situatie hoe de vloer geplaatst moet worden en de mogelijkheden met diverse afwerkingen zijn onderdelen die de prijs mede bepaald. In het 10-stappen plan wat hieronder in iconen is afgebeeld geeft enigszins de werkwijze aan hoe wij u kunnen adviseren van de juiste vloer. 

 

Belang van een showroom

Buiten het feit dat een prijs moeilijk (online) is af te geven zijn afbeeldingen op een scherm niet realistisch om een goed beeld bij de uitstraling van de vloer te kunnen krijgen. De invloed van lichtinval op een vloer bepaald voor een groot deel de uitstraling van de vloer. Naast dat u de vloeren met eigen ogen kunt bekijken kunt u de vloeren ook voelen zodat u een goed idee krijgt van de structuur, reliëf en dergelijke.

Kom daarom gezellig langs om onder het genot van een kop koffie of thee uzelf te laten voorzien van de juiste informatie.

 

 

Kan je wel wat inspiratie gebruiken?

Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!