Skip to main content

Visgraat vloer: dit zijn 3 redenen om hiervoor te kiezen!

Gepost op 10 juni 2016

U heeft besloten om voor een houten vloer te gaan, maar dan komt natuurlijk het moeilijkste gedeelte; keuzes maken! Voor welk patroon gaat u en welke houtsoort wilt u voor uw houten vloer gebruiken? En kiest u voor een lichte houten vloer of een donkere houten vloer? Het team van Martijn de Wit Vloeren helpt u graag bij het maken van deze beslissingen. Vandaag lichten wij één van onze favoriete houten vloeren toe en vertellen we u waarom u juist voor deze vloer moet kiezen. Dit zijn drie redenen waarom u voor een visgraat vloer moet kiezen!

1. Een visgraat vloer is tijdloos

Zoals u heeft kunnen lezen in onze blog over verschillende legpatronen, is de visgraat één van de populairste legpatronen voor een houten vloer. Dit komt mede doordat de visgraat vloer een tijdloos karakter heeft en veel mensen hierdoor gecharmeerd raken. Visgraat vloeren gaan jaren mee en zullen nooit ‘out of style’ raken. Aangezien een houten vloer een belangrijke investering voor uw interieur is, is het fijn om te weten dat u niet na enkele jaren een nieuwe vloer hoeft aan te schaffen omdat de trends veranderen.

2. Een visgraat vloer past bij elke interieurstijl

In onze blogs benadrukken we regelmatig dat de houten vloer als basis voor uw interieur dient. We raden onze klanten bij het inrichten van een (nieuw) huis dan ook regelmatig aan om eerst de houten vloer te kiezen en daarna pas de kleuren en het meubilair uit te kiezen. Het fijne aan de visgraat vloer is dat deze niet gebonden is aan een bepaalde interieurstijl, maar in principe binnen elke stijl goed toe te passen is. Door middel van de houtsoort en de kleur kan u uw vloer goed laten aansluiten bij een bepaalde interieurstijl. Zo zien wij vaak dat er voor een lichte eiken visgraat vloer wordt gekozen, als er een Scandinavisch interieur wordt toegepast.

3. Een visgraat vloer is sfeervol

De visgraat vloer geeft uw interieur een fijne uitstraling mee. Ten opzichte van rechte planken als houten vloer, hebben visgraat vloeren een subtiele speelsheid die een kamer gezellig en sfeervol maakt. Door voor een bepaalde houtsoort, kleur of een speciale wash te kiezen, kan u de houten vloer zo persoonlijk mogelijk maken. Een houten vloer op maat zorgt natuurlijk ook voor sfeer op maat!

Wilt u meer weten over visgraat vloeren? Neem dan contact met ons op! Martijn de Wit Vloeren helpt u graag bij het kiezen van de juiste visgraat vloer voor uw huis!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?