Skip to main content

PVC vloer hongaarse punt

De PVC vloer Hongaarse punt is een prachtige en populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een vloer met een uniek patroon en een klassieke uitstraling. Met zijn kenmerkende visgraatpatroon voegt deze vloer een vleugje elegantie en stijl toe aan elke ruimte.

Tijdloze charme van de Hongaarse punt

Het patroon van de Hongaarse punt biedt een tijdloze charme die nooit uit de mode raakt. De kleine rechthoekige planken zijn in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar geplaatst, waardoor een visgraatpatroon ontstaat. Dit zorgt voor een visueel interessante en verfijnde uitstraling die een prachtige aanvulling vormt op elk interieur.

Duurzaamheid en waterbestendigheid

De PVC vloer Hongaarse punt biedt verschillende voordelen. Allereerst is PVC van nature waterbestendig, waardoor het ideaal is voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de keuken of badkamer. Het is bestand tegen water, vlekken en morsen, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is en lang meegaat.

Slijtvastheid en langdurige schoonheid

Naast waterbestendigheid is PVC een duurzaam en slijtvast materiaal. De PVC vloer Hongaarse punt kan dagelijkse slijtage en krassen weerstaan, waardoor het een uitstekende keuze is voor drukbezochte ruimtes. Met de juiste zorg en onderhoud behoudt de vloer zijn kwaliteit en schoonheid gedurende vele jaren.

PVC Vloer Hongaarse Punt - 1

Comfortabel en veerkrachtig

De PVC vloer Hongaarse punt biedt niet alleen duurzaamheid, maar ook comfort. Het PVC-materiaal is van nature enigszins elastisch, waardoor het veerkrachtig en aangenaam is om op te lopen. Het voelt zacht aan en biedt een comfortabele ondergrond voor zowel blote voeten als meubels.

Flexibele installatieopties

Wat betreft installatie biedt de PVC vloer Hongaarse punt verschillende opties. Het kan worden geïnstalleerd als klik-PVC, waarbij de planken gemakkelijk in elkaar klikken, waardoor een doe-het-zelf-installatie mogelijk is. Daarnaast kan het ook worden gelijmd op de ondervloer voor een meer permanente en stabiele installatie.
Offerte aanvragen

  PVC Vloer Hongaarse Punt - 2
  PVC Vloer Hongaarse Punt - 3
  Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

   Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

   Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure

   PVC Vloer Hongaarse Punt - 4


   Martijn de Wit Vloeren Schagen
   Witte Paal 323
   1742 LD Schagen

   tel: 0224-291090
   info@martijndewitvloeren.nl

   Openingstijden Schagen:

   Maandag t/m vrijdag
   08.00 - 17.30 uur
   Zaterdag
   09.00 - 17.00 uur

   Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

   Skoon 80
   1511 HV Oostzaan

   tel: 020-7220900
   info@martijndewitvloeren.nl

   Openingstijden Amsterdam:

   Dinsdag t/m vrijdag
   09.00 - 17.30 uur
   Zaterdag
   09.00 - 17.00 uur

    
   Heeft u een vraag?
   Neem contact met ons op:
   Mail

   WhatsApp

   Schagen

   Amsterdam