Skip to main content

Ervaringen met Martijn de Wit vloeren

Gepost op 20 november 2016

Hoe ervaren onze klanten onze kwaliteit? Zijn wij klantvriendelijk (genoeg)? Met grote regelmaat vragen wij onze klanten wat hun ervaringen met ons bedrijf zijn en hoe ze hun aankoop traject van begin tot eind hebben ervaren. Met deze feedback kunnen wij aan de slag en proberen wij onze dienstverlening altijd te blijven verbeteren.

Hoe komen klanten bij ons terecht?

Klanten komen via verschillende kanalen terecht in onze showrooms of op onze website. Martijn de Wit Vloeren heeft tot op heden 2 vaste showrooms; één in Amsterdam en één in Schagen. Tevens hebben wij sinds enige tijd een Mobiele Showroom in het leven geroepen, waarmee wij bij onze klanten langsrijden. Online zijn wij vertegenwoordigt met een uitgebreide website, een Facebookpagina en kun je ons vinden op Pinterest. Hier vindt je mooie foto’s van houten vloeren die perfect passen bij de kamer, neem maar eens een kijkje op https://nl.pinterest.com/martijndewit/

Advies

Men verwacht van ons een compleet advies. Waarbij gelet wordt op de kamer(s), de smaak van de bewoners/gebruikers, en de leefsituatie. Vervolgens wordt er een plan gemaakt. Wij passen ons volledig aan op de wensen van de klant, dit kan ook tot uiting komen in de tempo van het gesprek. Het is ons doel altijd een goed gevoel bij de klant achter te laten en wij nemen de tijd om alle wensen en verwachtingen goed op elkaar af te stemmen. Indien gewenst spreken wij graag met onze klanten af op locatie om de vloer goed af te stemmen op de ruimte.

Klantvriendelijkheid

Uiteraard wordt niet elke klant graag op dezelfde manier geholpen, wij streven er dan ook naar om alle klanten te helpen op de manier die zij als prettig ervaren. Wanneer klanten het onderling oneens zijn over hun wensen of verwachting zullen onze adviseurs altijd trachten hier zo goed als mogelijk in te adviseren. Gelukkig lukt het door goed te luisteren bijna altijd om uiteindelijk toch tot een prachtige vloer te komen waar beide partners erg tevreden zijn. Wij krijgen dan ook met grote regelmaat complimenten over onze service in alle fases van de opdracht.

Onze producten

Daar wij uitsluitend samenwerken met kwalitatief uitstekende producties en installateurs, en ernaar streven om in elk aspect van ons werk een topkwaliteit te bereiken zijn onze klanten uiterst tevreden met de geleverde producten. Indien een klant ervoor kiest om bij ons uitsluitend een product zoals een vloer of plinten etc. af te nemen staan wij graag voor de klanten klaar om advies te geven met betrekking tot de installatie van deze materialen. Ook kunnen wij je per vloer bij de aankoop uitgebreid vertellen hoe u deze het best kunt onderhouden om toekomstige vragen en onduidelijkheden te voorkomen. Mocht je wel vragen hebben dan helpen wij je natuurlijk graag. Je kunt altijd langs komen, bellen of mailen.

Contact

Klanten zijn weleens verbaasd dat er zoveel tijd aan een individuele klant wordt besteed. Wij willen er altijd voor zorgen dat de klant minimaal met goede inspiratie onze winkel verlaat. Daarom luisteren wij altijd goed naar de wensen en proberen wij een meer dan welkom gevoel te creëren.

Zijn wij een aanrader?

Volgens onze duizenden tevreden klanten zijn we dit zeker. Leuk om te zien is dat de groot gedeelte van nieuwe klanten bij ons binnen komen door een positieve referentie uit hun persoonlijke vrienden- of familiekring. De specifieke punten waar wij complimenten over krijgen zijn:

 

 • De ongedwongen sfeer
 • De fijne, heldere en informatieve gesprek
 • Het uitgebreide advies omtrent elk aspect van de vloeren
 • De kwaliteit van onze producten
 • Onze transparante en gedetailleerde manier van werken
 • Het prachtige, uitgebreide en exclusieve assortiment wat wij onze klanten aanbieden

Houten vloer in de slaapkamer: zo schept u een oase van rust

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam