Skip to main content

Een houten vloer op het kantoor

Gepost op 29 april 2017

Eens domineerde het tapijt de werkvloer. Misschien nog steeds wel. Veel kantoren zijn nog steeds bedekt met vreemde patronen, vol met stof versleten tapijten van 30 jaar geleden. Er zijn echter steeds meer bedrijven die willen dat de sfeer op de werkvloer wordt verbeterd. Door een andere vloer te plaatsen zorgen zij dat de werknemers werk minder als werk doen voelen en meer als een tweede huis.

Vooral de technische sector zijn opzoek naar modernisering. Zij verhuizen van de oude donkerblauwe of donkergrijze vloerbedekking en keren naar houten vloeren.

De redenen van deze bedrijven gaan verder dan dat houten vloeren meer ruimte creëren. Het moet ook invloed hebben op de productiviteit en het welzijn van het personeel.

houten vloer kantoor

schonere lucht

Houten vloeren hebben niet alleen een mooie uitstraling. Het feit dat ze geen stof en andere viezigheid absorberen, creëert een schonere lucht in het kantoor. Met houten vloeren zal de schoonmaakploeg het een stuk makkelijker hebben. Wat leidt tot een gezondere omgeving voor iedereen.

goede kwaliteit

Kies jij voor een houten vloer in je nieuwe kantoor? Dan raden wij aan om een duurzame hoogwaardige houten vloer aan te schaffen. Houten vloeren zijn over het algemeen zeer duurzaam. Maar het moet echter ook het verkeer kunnen weerstaan van de kamer. Aangezien er veel wordt gelopen in een bedrijf, met af en toe ook hoge hakken, moet de houten vloer een goede kwaliteit hebben.

Net zo als elke houten vloer in elke omgeving moet je deze niet op eigen ‘houtje’ laten staan. Een minimale bescherming kan er al voor zorgen dat de vloer jaren langer meegaat. Plaats bijvoorbeeld matten bij de deur. Ook in de keuken is het handig om de vloer te beschermen. En zorg ervoor dat elke stoel in het kantoor viltjes heeft. Bij verplaatsing van tafels en kasten moeten deze volledig worden opgetilt.

Zit je nog te twijfelen over de vloerkeuze of heb je meer advies advies nodig? Neem dan eens gerust contact op en laat ons jou helpen. Of kom gewoon een keertje langs bij een van onze winkels.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam