Skip to main content

Een bamboe krantenvloer

Gepost op 01 september 2014

Bij NRC Next in Amsterdam wordt iedere dag hard gewerkt aan een nieuwe dagbladuitgave en online publicaties. De lunchpauze is een belangrijk moment van de dag, voor het personeel, om even te kunnen ontspannen in het mediacafé. Het NRC Restaurant Café is openbaar. U kunt er ook terecht voor uw ontbijt, lunch of diner.

In dit onlangs vernieuwde mediacafé is door Martijn de Wit Vloeren een bamboe density hoogkant parket gelegd. Deze bamboe parketvloer is onbehandeld geplaatst, daarna geschuurd en vervolgens met een projectlak afgewerkt.


Harde parketvloer

In grote ruimtes waar dagelijks veel mensen komen is het belangrijk dat de vloer geschikt is voor intensief gebruik. De bamboe parketvloer is een zeer stevige parketvloer en door deze af te werken met een projectlak is deze goed bestendigd tegen het intensieve gebruik van een openbaar gebouw.

Density is de omschrijving van een relatief nieuw type bamboevloer. De bamboestrips zijn hierbij onder een extreem hoge druk samen geperst waardoor de structuur compleet veranderd. Hierdoor ontstaat een zeer harde vloer met een bijzondere uitstraling.

NRC Next

NRC Next is een ochtendkrant die 5 dagen in de week op tabloidformaat verschijnt. De krant richt zich op jonge hoogopgeleide nieuwsconsumenten. NRC Next werkt nauw samen met NRC Handelsblad maar heeft een eigen redactie. NRC Next is onderdeel van De Persgroep en gevestigd in Amsterdam.

Het NRC Restaurant Cafe is openbaar. U kunt er ook terecht voor uw ontbijt, lunch of diner. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Een bamboevloer in uw huis of bedrijf?

Bent u enthousiast geworden van deze bamboe parketvloer en wilt u meer informatie? Komt u dan gerust eens langs in een van onze showrooms in Amsterdam of in Schagen. U kunt ons ook bellen voor meer informatie.

Bekijk het resultaat van de houten vloer bij NRC Next op de foto’s hieronder:

 width=

 width=

 width=

 width=

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam