Skip to main content

5 manieren om je huis meer waarde te geven

Gepost op 27 februari 2017

Of je jouw huis wil verkopen of niet, het is altijd fijn om je huis meer waarde te geven. Bezit zoals een huis moet worden gezien als een grote investering. Daarom is het altijd handig om naast het onderhouden van het huis, ook de waarde te maximaliseren. Hier zijn 5 manieren om de waarde van je huis te laten stijgen.

Dubbele beglazing

Energiekosten stijgen flink. Dubbelglas zorgt voor forse besparingen op de energiekosten. Hierdoor kan dubbelglas een goede investering zijn. Een modern woonhuis kan tegenwoordig niet meer zonder. Daarnaast brengt het wooncomfort; je hebt minder last van tocht en lawaai. Het kan een deal breaker zijn voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis.

Creëer een extra kamer

Extra leefruimte creëren in huis is een goede manier om de waarde van het huis te laten stijgen. Soms is een extensie echter niet praktisch. Een kelder laten maken is bijvoorbeeld erg prijzig, waardoor het niet altijd een goede investering is. Een andere optie is daarom om ongebruikte ruimtes die je al hebt in te richten. Bijvoorbeeld een opslagruimte. Kijk wat weg kan of verplaats het en misschien hou je een hele kamer over. Hoe je het inricht is natuurlijk helemaal aan jou. Maak er een extra slaapkamer van, een relax- of gameruimte, wat je maar wilt.

Nieuwe badkamer

Het is belangrijk om door de ogen van de potentiële klant te kijken. De hygiëne en toestand van de badkamer is namelijk enorm belangrijk wanneer je een nieuw huis zoekt. Niemand wil na de verhuizing direct de badkamer vervangen. Door je eigen badkamer te renoveren of te vervangen is de kans groter dat je het huis sneller verkoopt.

Installeer een houten vloer

We zouden geen blog schrijven over waarde toevoegen aan je huis zonder het te hebben over houten vloeren. Afgelopen jaren is de populariteit in houten vloeren gestegen. Voor veel mensen zijn houten vloeren een must-have bij de aankoop van een nieuw huis. Met zo veel verschillende soorten houten vloeren is er zeker wat dat bij jouw huis past.

 width=
living room or saloon interior design photo frames 3d rendering
Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam