Skip to main content

Alles wat je moet weten over PVC Vloeren

Gepost op 03 april 2024

Op zoek naar een vloer die niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat en onderhoudsvriendelijk is? PVC vloeren zijn dan wellicht de perfecte keuze voor jou! In deze blog duiken we dieper in de wereld van PVC vloeren. We bespreken de voordelen, de veelzijdigheid in ontwerpen en geven tips over hoe je de ideale PVC vloer voor jouw huis kiest. Bij Martijn de Wit Vloeren begrijpen we het belang van een goede vloer en helpen we je graag bij het maken van een keuze die past bij jouw stijl en levensstijl.

 

In de blog wil ik dieper ingaan op de volgende punten:

  1. Wat zijn PVC vloeren precies en waarom zijn ze zo populair?
  2. De voordelen van PVC vloeren in vergelijking met andere vloertypes.
  3. Hoe kies je de perfecte PVC vloer voor jouw huis?
  4. Onderhoud en verzorging van PVC vloeren.
  5. Waarom kiezen voor Martijn de Wit Vloeren voor jouw PVC vloer?

 

Alles wat je moet weten over PVC Vloeren – Martijn de Wit Vloeren

In het brede spectrum van vloeropties, nemen PVC vloeren een bijzondere plek in. Ze combineren esthetiek met functionaliteit op een manier die weinig andere vloersoorten kunnen evenaren. Of je nu gaat voor een moderne, strakke uitstraling of een warm, traditioneel interieur, PVC vloeren bieden de flexibiliteit om je visie tot leven te brengen. Maar wat maakt deze vloeren zo uniek en waarom zou je kiezen voor een PVC vloer van Martijn de Wit Vloeren? Laten we dit samen ontdekken.

 

Wat zijn PVC vloeren precies?

PVC vloeren zijn gemaakt van polyvinylchloride, een type kunststof dat bekend staat om zijn duurzaamheid en veelzijdigheid. Door de technologische vooruitgang in de productieprocessen, kunnen PVC vloeren nu de uitstraling van hout, steen of zelfs tegels nabootsen, maar dan zonder de nadelen van deze natuurlijke materialen. Ze bieden een perfecte balans tussen comfort, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

 

De voordelen die je niet wilt missen

Een van de grootste voordelen van PVC vloeren is hun ongeëvenaarde duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen water, vlekken en slijtage, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes en vochtige omgevingen zoals keukens en badkamers. Bovendien bieden ze een zacht loopcomfort en werken ze geluiddempend, wat bijdraagt aan een aangename woonsfeer.

 

Hoe kies je de perfecte PVC vloer voor jouw huis?

Bij het kiezen van een PVC vloer is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van je interieur en je persoonlijke voorkeuren. Wil je een warme, uitnodigende sfeer creëren? Kies dan voor PVC vloeren met een houtlook. Voor een meer industriële of moderne uitstraling zijn vloeren met een beton- of steenlook een uitstekende keuze. Bij Martijn de Wit Vloeren helpen we je graag met persoonlijk advies om de perfecte match voor jouw huis te vinden.

 

Onderhoud en verzorging

Een ander sterk punt van PVC vloeren is het gemak van onderhoud. Regelmatig stofzuigen of vegen is voldoende om je vloer er als nieuw uit te laten zien. Voor een grondigere reiniging kun je een dweil en een mild reinigingsmiddel gebruiken. Het minimale onderhoud maakt PVC vloeren een praktische keuze voor iedereen die graag een mooie vloer wil zonder het zware onderhoud.

 

Waarom Martijn de Wit Vloeren?

Bij Martijn de Wit Vloeren begrijpen we dat een vloer meer is dan alleen een praktisch oppervlak. Het is een essentieel onderdeel van je huis dat stijl, comfort en persoonlijkheid toevoegt. Daarom bieden we niet alleen een breed assortiment aan PVC vloeren, maar ook deskundig advies en een professionele installatieservice. Onze ervaring en passie voor vloeren zorgen ervoor dat je bij ons altijd de juiste keuze maakt.

PVC vloeren bieden een wereld aan mogelijkheden voor iedereen die zijn huis wil verfraaien zonder compromissen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Of je nu kiest voor de tijdloze schoonheid van een houtlook of de strakke, moderne uitstraling van steen, bij Martijn de Wit Vloeren vind je een PVC vloer die perfect aansluit bij jouw wensen. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Laat ons je helpen de perfecte basis voor jouw thuis te creëren.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?