Skip to main content

PVC vloeren Blaricum – Bezoek onze showroom op afspraak

Gepost op 24 april 2023

Bent u op zoek naar een stijlvolle, duurzame en gemakkelijk te onderhouden vloer voor uw huis in Blaricum? Dan is een PVC vloer misschien wel de juiste keuze voor u. Bij onze showroom in Schagen en Amsterdam bieden we een uitgebreid assortiment PVC vloeren aan, variërend van natuurlijke houtlook tot moderne betonlook. Onze PVC vloeren zijn waterbestendig, geluidsisolerend en gemakkelijk te installeren. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen, zodat u de perfecte vloer kunt kiezen die past bij uw smaak en interieur.

Bekijk onze collectie PVC vloeren in onze showroom in Schagen en Amsterdam

Als u in Blaricum woont en op zoek bent naar een nieuwe PVC vloer, dan nodigen wij u graag uit om onze showroom te bezoeken. Onze showroom is gevestigd in Schagen en Amsterdam en is ingericht met verschillende PVC vloeren, zodat u ze in het echt kunt bekijken en voelen. Onze showroom is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis en direct voor de deur.

Advies op maat voor uw nieuwe PVC vloer in Blaricum

U kunt onze showroom op afspraak bezoeken, zodat u onze PVC vloeren op uw gemak kunt bekijken en vergelijken. Onze deskundige medewerkers zijn ook beschikbaar om u te adviseren over de beste PVC vloer voor uw huis en budget. Ze kunnen u helpen bij het selecteren van de juiste vloer die past bij uw levensstijl en smaak.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid en ga voor een PVC vloer van onze showroom in Schagen en Amsterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken om onze showroom te bezoeken.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam