Skip to main content

PVC Vloeren Amsterdam

Gepost op 15 maart 2023

Bent u op zoek naar een PVC vloer? In onze ruime showroom in Oostzaan (Amsterdam) kunt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe vloer. PVC Vloeren zijn duurzaam, hygiënisch, onderhoudsarm en geluiddempend: niet voor niets wint de PVC vloer in rap tempo aan populariteit. Bij zowel bedrijven als particulieren vallen PVC vloeren erg in de smaak.

Bovendien heeft een PVC vloer de uitstraling van een antieke of warme houten vloer of een dure granietvloer, zonder dat naaldhakken, gemorst citroensap of modderige huisdieren stress opleveren. En – niet onbelangrijk – een PVC vloer is perfect te combineren met vloerverwarming. Qua comfort geniet u dus ook maximaal.

Advies op maat in Amsterdam

Onze deskundige medewerkers in Amsterdam adviseren u over alle PVC vloersoorten uit onze collectie: van rechttoe rechtaan planken tot bijzondere patronen. Wij begrijpen goed dat u niet zomaar een nieuwe vloer uitkiest, en nemen graag alle tijd om u hiermee zo goed mogelijk te helpen.

We laten u zien wat er allemaal kan, welke aandachtspunten het overwegen waard zijn en adviseren u over de praktische kanten van de verschillende vloeren, over de specifieke aandachtspunten van elke vloer en over andere zaken die u helpen om een gedegen keuze te maken.

Collectie PVC Vloeren Amsterdam

Wij hebben een ruime collectie PVC vloeren in Amsterdam. We gaan ervan uit dat u zeker zal vinden wat u zoekt, u bent van harte welkom.

U kunt overdag altijd langskomen in onze showroom, of u maakt een afspraak met een van onze adviseurs. Dat kan trouwens ook ‘s avonds. Vul daarvoor het contactformulier in of bel ons: 020 7220900.

Zo nu en dan hebben we speciale openingsdagen – houd daarvoor onze website in de gaten.

Wie weet doet u op onze site alvast inspiratie op!

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan
    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?