Skip to main content

Waarom houten trappen in zijn

Gepost op 12 februari 2018

Als je de trends in het interieur van je huis helemaal op prijs stelt. Dan zal je regelmatig de nieuwe kleuren en stijlen willen omarmen om je huis er fris uit te laten zien. De grijze trend gaat bijvoorbeeld niet snel weer weg. En vaker zien we huizen met rosé gouden accenten die worden gebruikt in de stoffering en accessoires. Een gebied dat de laatste tijd echt onze aandacht heeft getrokken. Is de trap. Voor veel huizen is dit eenvoudigweg een manier om van de ene verdieping naar de andere te komen. Maar sommige mensen maken hun trap echt op met een geweldig ontwerp. Houten trappen zijn populairder dan tapijt aan het worden. Lees meer over deze trend. En waarom je dit zou moeten overwegen voor je volgende woningrenovatieproject.

Kosten

Houten trappen kunnen er extreem luxueus uitzien (oftewel duur!) Maar in veel gevallen, afhankelijk van het type tapijt dat je voor je trap hebt gekozen. Kan het in de loop van de tijd dezelfde kosten hebben. Een tapijt voor je trap moet van uitstekende kwaliteit zijn. Omdat er veel voeten over heen gaan. En moet regelmatig worden vervangen om te voorkomen dat het er sjofel uitziet. Een houten trap kan er echter met de tijd alleen maar beter uitzien. En massief hout kan altijd worden geschuurd. En opnieuw worden afgewerkt om het weer nieuw leven te geven.

Ontwerp

Een andere reden waarom hardhouten trappen tapijt overnemen. Is vanwege de ontwerpvoordelen. En de synergie tussen uw vloeren op de begane grond. En de vloeren op de bovenverdieping, zonder dat er een lelijke tapijtbarrière tussen zit. Met zoveel huizen die tegenwoordig als open woonruimtes zijn ontworpen. Is het logisch om overal dezelfde kleur, nerf en afwerking van houten vloeren te hebben. Om een ​​schoon, ruim ogend huis te creëren. Het hebben van een kenmerkende trap in een warme houttint. Kan ook karakter en een eigentijdse uitstraling toevoegen aan elk huisontwerp. Waardoor het een zeer wenselijke toevoeging is.

houten trappen

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam