Skip to main content

Welke houten vloer past bij jouw levensstijl

Gepost op 10 januari 2017

Bij de keuze van een houten vloer wil je weten of het er mooi uitziet in jouw kamer. Ook wil je weten hoe lang het meegaat en of het bij jouw levensstijl past. Niet iedereen wil een simpele vloer dat makkelijk schoon te maken is voor de kinderen. Wat past bij jouw levensstijl? Hier wat inspiratie:

Maple esdoorn vloeren

Een aangename lichte houten vloer. Je woonkamer voelt klein en opgepropt. Je kinderen hebben de vloer bedekt met viezigheid en pennenstrepen. Je hebt het idee dat je de hele kamer moet herinrichten, zodat het weer een vernieuwde uitstraling krijgt. Wat je ook kan doen is kiezen voor een esdoorn vloer. Het hout heeft een blanke kleur die met de jaren niet donkerder, maar nog lichter wordt. Het staat bekend om zijn hardheid en sterkte. Het wordt daarom veel bij bowlingbanen gebruikt. 

Jarrah vloeren

Deze vloersoort heeft verschillende kleuren. De kleur hangt af van het kernhout. Voornamelijk heeft het een licht- tot donkerrode kleur. Zonlicht kan de kleur donkerder worden. Ook Jarrah is zeer hard en sterk. De voordelen die het brengt aan de kamer zijn fantastisch. Doordat het zo sterk is zal het niet snel worden aangetast door het alledaagse leven in het huis. Deze vloer wordt vaak aangeraden voor mensen die een aparte kleur voor hun vloer willen. Ben je de ‘normale’ houten vloeren beu? Zoek je naar een beetje warmte en raffinement? Dan is dit misschien wel jouw vloer.

Walnoten vloeren

Natuurlijk ben je opzoek naar een geschikte vloer die bij je huis past. Maar daartegenover wil je niet de oude stijl van houten vloeren. Je wilt een donkere kleur, en toch net zo duurzaam als andere houten vloeren. Dan dit misschien wel een geschikte vloer voor jou. Het is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en patronen. Daarnaast kan het met de tijd mee ook van kleur veranderen.

Voor meer inspiratie kun je natuurlijk verder kijken bij onze collectie http://www.martijndewitvloeren.nl/houten-vloeren/eiken-houten-vloeren/. Of bezoek ons gewoon in een van onze showrooms!

 width=

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam