Skip to main content

Tips voor vloeren in elke kamer

Gepost op 20 september 2016

Bij aankoop van een nieuw huis of renovatie zijn juiste beslissingen erg belangrijk. Je bent immers elke dag in jouw huis en vloeren vervangen is niet goedkoop. In dit artikel helpen wij je met de vloerkeuze voor elke kamer in je huis.

Buiten

We beginnen buiten bij de voor- en achtertuin. Bij de aankoop van een nieuw huis lijkt het duur om daarnaast ook nog buiten te bouwen. Maar houd in gedachten dat je op die manier ook je huis weer voor een groter bedrag kan verkopen.

Het belangrijkste aspect voor buiten is nagaan of de vloer tegen verschillende weersomstandigheden kan.

Kelder

Voor de meeste mensen in ons land is dit slechts een plek waar we alles bewaren. Voor slechts een aantal is het ook een ruimte waar er wordt geleefd.

Keuken

De keuken is een plek waar veel gelopen wordt. De afgelopen jaren is, net als de badkamer, de keuken ruimtes geworden waar veel word nagedacht over de stijl en sfeer. De opties voor een vloer in de keuken zijn enorm. Bij de keuken moet je rekening houden dat de vloer vaak moet worden schoongemaakt en dat er veel water op de vloer terecht zal komen.

Woonkamer

elkekamer2

De woonkamer is vaak de ruimte waar veruit het meest gelopen wordt. Natuurlijk houd je rekening met de stijl en sfeer die je de woonkamer wil geven. Maar let ook op de dikte van de vloer.

Kantoorruimte

In de kantoorruimte wil je vaak een simpel en comfortabele vloer. Misschien wel formeel als de kans er is dat klanten op bezoek komen. Maar verder hoeft hier niet veel over te worden nagedacht. Misschien kan je de vloer van de hal over laten lopen naar de kantoorkamer.

Slaapkamer

Ook hier is de vloer belangrijks omdat je er toch veel tijd in besteed. Bij slaapkamer kun je denken aan een warme, comfortabele vloer. Een tapijt vloer is nog steeds erg populair in slaapkamers. Echter is een houten vloer, of zelfs laminaatvloer, ook geschikt voor in de slaapkamer.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam