Linoleum vloer in uw huis

Gepost op 28 september 2018

De meeste mensen hebben denk ik nog niet zo vaak van een linoleum vloer gehoord. Het leuke aan deze vloersoort is dat het dus een vloer is geheel op natuurlijke basis. Het bestaat onder andere uit kurk en lijnzaadolie. In het verleden was deze vloer voornamelijk erg populair binnen bedrijven, maar de laatste jaren trekt deze trend ook zeker door naar particulieren. Wat zijn nou de voordelen van deze vloer, en waar moet ik specifiek op letten?

Alle kleuren en patronen

Linoleum is een vloersoort die in alle kleuren en patronen te verkrijgen is. Je bedenkt het en wij kunnen het (bijna altijd) leveren. Het is hierbij ook erg makkelijk te onderhouden. Nou eigenlijk is het nog makkelijker, je hoeft het bijna niet te onderhouden. Hoe ideaal is dat! Even snel een bezem of een dweil over je vloer en je bent alweer klaar. Deze soort vloer veert ook amper waardoor je ook geen putten of dergelijke krijgt. Ook zie je amper krassen op deze vloer, wat dus perfect is als je een huishouden hebt met kinderen en/of huisdieren. Als deze vloer er eenmaal inzit, zal het niet snel gaan verslijten en kan je er dus lang van genieten.

Daarnaast isoleert deze vloer ook het geluid. Dit is dus ideaal voor de tweede verdieping in je rijtjes huis of als je in een appartement woont.

Leggen van de vloer

Het leggen van een linoleum vloer is een erg moeilijke taak. Het is daarom dan ook zeker een aanrader om dit te laten doen door iemand die er verstand van heeft. Het zou zonde zijn als je een dure vloer koopt en het uiteindelijk lelijk gelegd is.

Heb je interesse in deze vloer, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met de medewerkers van Martijn de Wit, of kom eens langs in de showroom. Onze experts kunnen u alles over deze vloer vertellen en gepersonaliseerd advies geven.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan
  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?