Kunst inspiratie uit Londen

Afgelopen week was ik in Londen en bezocht ik daar enkele beurzen. Londen is een stad die bruist van de interieurinspiratie, met op elke hoek wel een bewonderenswaardig gebouw of interieurwinkel. Tijdens mijn verblijf in Londen liet ik mij inspireren door deze kunstwerken, gemaakt van natuurlijk ons favoriete materiaal; hout.

Deze week staan wij zelf op een gezellige interieurbeurs; de vt wonen & design beurs. We staan in hal 10 en delen de stand met Old Wood en Maurix Interieur. Samen voorzien we u graag van persoonlijk interieuradvies. Pleeg dus zeker een bezoekje aan onze stand, we zien u graag tegemoet!

IMG_7080 IMG_7089 IMG_7090 IMG_7092 IMG_7093

Kan je wel wat inspiratie gebruiken?

Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!