Skip to main content

Inspiratie uit de hele Wereld

Gepost op 10 december 2013

Het uitzoeken van een nieuwe vloer in uw woning begint met het opdoen van inspiratie. Breng een bezoek aan een vloeren showroom, kijk op online blogs en websites, bekijk het interieur van uw familie of vrienden of haal uw inspiratie uit een tijdschrift of boek.

Interiors Now! een boek vol inspiratie
‘Interiors now!’ is de titel van een serie boeken waarvan in augustus 2013 het derde deel is verschenen. Het staat vol wereldwijde inspiratie op het gebied van wonen, interieur en architecteur. Alledrie de delen bestaan uit prachtige grote afbeeldingen en maken het mogelijk om eens binnen te kijken bij aantal adembenemende huizen in verschillende delen van de wereld.

Het boek bestaat uit inspirerende wooninterieurs van alleenstaanden, stellen, maar ook enkele gezinnen. De meeste woningen bevinden zich in Europa en van de Verenigde Staten, maar er zijn ook enkele voorbeelden uit Afrika en Zuid-Amerika. De grote en ruimtelijke woningen zijn ingericht door interieurontwerpers, architecten en andere kunstenaars in overleg met de eigenaars van de woning. Door de diversiteit aan werelddelen zijn de stijlen zijn zeer gevarieerd: van ultramodern en strak tot kleurrijk en zelfs rommelig en gemoedelijk, maar ook antieke en culturele elementen zijn aanwezig.

Het derde deel van de serie ‘Interiors now!’ bevat net als de andere edities meer dan 30 woningen van over de hele wereld. Bij elke woning hoort een verhaal over de plaats waar het huis staat en de mensen die er wonen. Een aantal interieurs die in het derde deel zijn opgenomen, zijn onder andere: een loft in New York van twee fotografen, met verschillende gezellige hoekjes, waarin veel walnotenhouten is verwerkt, een voormalig joodse meisjesschool uit de jaren dertig in Berlijn die is omgedoopt tot het appartement van een kunsthandelaar en een imposant, maar vooral romantisch paleis in Zuid-Italië van een filmregisseur.

In ‘Interiors now!’ zult u zeker geen doorsnee interieurs aantreffen, maar dat maakt deze boeken juist zo geschikt om inspiratie op te doen. Vertaal dat wat u inspireert naar uw eigen woning.

Een mooie vloer gezien?
Bent u ergens iets tegengekomen dat u aanspreekt en wilt u aan de slag met uw eigen interieur? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden. Kom gerust eens langs in onze showrooms in Amsterdam of Schagen. Samen kunnen we kijken hoe we uw wensen kunnen vertalen naar uw vloer in uw eigen woning.

‘Interiors now! Vol. 3′ is hier verkrijgbaar.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam