Skip to main content

Inspiratie Piet Boon Styling Boek

Gepost op 07 november 2016

Piet Boon® Styling by Karin Meyn is een bron van inspiratie maar ook een praktische leidraad om zelf aan de slag te gaan. In haar eerste boek legt Karin Meyn uit hoe je ruimten een persoonlijke sfeer kunt geven en deelt zij haar vele tips en jarenlange ervaring. De lezers krijgen een zeldzaam kijkje achter de schermen van het dynamische bedrijf waarvoor zij met haar team de hele wereld over reist en kunnen zo kennismaken met de wereld van Piet Boon®.

Het prachtig vormgegeven en rijk geïllustreerde boek bevat heel veel informatie. Handige checklists maken het mogelijk om alle ruimten in een huis met elkaar in balans te brengen. Het boek bevat prachtige fotografie van onder meer stillevens en interieurs, een make-over van een woonkamer en de manier waarop mood boards voor een project worden gemaakt. Het boek is geschreven in het Engels, met achterin vertalingen in het Nederlands, Spaans, Duits, Frans, simplified en traditioneel Chinees, Koreaans en Japans.

Piet Boon® Styling by Karin Meyn is een must voor alle liefhebbers van een warm en persoonlijk interieur. Het is een prachtig portret van een styliste met een heel uitgesproken, onconventionele stijl en een grote internationale reputatie. Op een heldere, praktische en inspirerende manier legt zij uit hoe je rust, harmonie en een unieke sfeer kunt creëren in een heel huis of een enkele ruimte.

U vindt de Piet Boon® Flagshipstore in het Skoon pand in Oostzaan/Amsterdam. In hetzelfde pand vindt u onze uitgebreide houten vloeren showroom.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan
    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?