Skip to main content

Houten vloertrends voor een stijlvol huis

Gepost op 07 januari 2018

Voor een stijlvol en eigentijds interieur. Moet je nadenken over elk element van houten  vloertrends en afwerkingen. Zodat het samen een glad decorstijl creëert. Een gebied dat je niet over het hoofd kunt zien, is de vloer. Je vloerkeuzes kunnen de hele uitstraling van je kamer veranderen. Dus je wilt natuurlijk meer weten over moderne vloertrends voor een stijlvolle woning.

 

Trend: massief hout

Veel huiseigenaren vinden het niet erg, om hun geld aan het allerbeste te besteden. En als het gaat om de beste vloeren, is massief hout de beste. Ja, het is duurder, om massief houten vloeren te laten leggen dan laminaat.  Maar als je weet dat het een langetermijninvestering in je huis is.  Zie je eerder de waarde dan de kosten. Als je hebt besloten dat je alleen het allerbeste in je huis wilt. Laat ons dan je kennismaken. Met ons verbluffende aanbod van massief houten vloeren. En al zijn voordelen – zijn authenticiteit, duurzaamheid en onvergelijkbare stijl.

 

Trend: tegeleffect

Sommige design-bewuste huiseigenaren kiezen ervoor. Om traditionele houten vloeren te schrappen. En kiezen in plaats van dat tegels of stenen opties. Voor een strakke en eigentijdse afwerking van de leefruimte. Ze zijn beide perfect voor een blijvende indruk. In elke kamer in van huis. Het beste kun je dit combineren met een minimalistische inrichting. En een moderne inrichting – als dit klinkt als je stijl. Dan denken wij dat jij van deze trend zult houden.

Trend: maak het uniek

Als het op ons interieur aankomt.Houden we er allemaal van een unieke draai te geven aan het decor, de accessoires en de afwerking .En nu kun je dit ook doen met je vloerkeuzes. Martijn de Wit vloeren heeft een exclusieve ‘eigenzinnige’ reeks laminaatvloeren.Die van alles biedt, van verweerd hout tot art deco tot monochrome patronen. Als je op zoek bent naar iets unieks voor je huis. Dan is dit waar je moet beginnen.

 

 houten vloertrends

 

 

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?