Skip to main content

Houten vloer trends 2018

Gepost op 20 februari 2018

Trendspotters, let op! Als je wilt dat je huis volgend jaar. Het toonbeeld van fris design. En eigentijds chic is. Moet je op de hoogte blijven van nieuwe trend. En deze omarmen in je interieur. Met de recente onthulling. Dat Pantone’s kleur van het jaar voor 2018 Ultra Violet is. Zal het niet als een verrassing komen dat deze kleur. Al snel in de high street huizen te zien is. Maar wat zijn de houten vloer trends voor 2018? Zullen deze even opvallend en dramatisch zijn?  

Van grijs naar greige

Onlangs heeft grijs elk element van huisinterieur gedomineerd. En hoewel het niet volledig verdwijnt. Transformeert het naar een iets zachtere kleur.  Greige, de combinatie van grijs en beige. De combinatie van deze twee neutrale kleuren. Biedt ons een geheel nieuwe manier om ons interieur in 2018 vorm te geven. Het beste van alles is dat het een zeer veelzijdige kleur is. Die overal in huis te gebruiken is. Maar vooral goed werkt in woonkamers en slaapkamers. Om een geweldige basis te creëren. Voor het bouwen van lagen van extra kleuren en structuren. Als je deze trend zelf wilt proberen. Kom dan langs in onze winkel om een bijpassende houten vloer uit te zoeken.

Patronen met houten vloerplanken

Het maken van interessante patronen met je houten vloer. Is een zeer dramatische manier om opvallende details toe te voegen. Maar het vereist wel vaardigheid. Er zijn veel inspirerende ontwerpen. Wij bij Martijn de Wit zijn in staat om patronen te leggen.

Handgeschuurde vloeren

Als het gaat om het afwerken van vloeren. Voorspellen we dat minder mensen een glanzende afwerking willen. En in plaats daarvan kiezen voor handgeschuurde vloeren. Deze optie is een authentiekere afwerking. En pronkt met de natuurlijke schoonheid van de houtnerf. Terwijl het hout er ook versleten uitziet. Het is een mooie oplossing als je de voorkeur geeft. Aan een meer rustieke uitstraling van je interieur.

hardhouten vloeren

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam