Skip to main content

Woonkamer inspiratie: houten vloer in de woonkamer

Gepost op 25 juli 2016

Voor velen is de woonkamer het kloppende hart van het huis; hier wordt geleefd, gewerkt en gerust. Een goede reden om deze kamer zo knus en gezellig mogelijk in te richten, zodat u zich optimaal op uw gemak voelt. Een houten vloer in de woonkamer kan voor

Houten vloer in de woonkamer: Tijdloos, trendy en knus

Op onze blog hebben we al meerdere malen geschreven over de verschillende voordelen van een houten vloer. Een van de belangrijkste voordelen is in onze ogen toch wel het tijdloze karakter van een houten vloer. Een houten vloer gaat lang mee en geeft uw ruimte een unieke en knusse sfeer mee. Deze tijdloze vloer sluit daarnaast naadloos aan bij de stijl en eventuele trends die u wilt toepassen in uw interieur.

Door middel van kleurkeuze, houtsoort en  maakt u de houten vloer zo trendy als u zelf wilt. Gaat u liever voor een klassieke vloer, of wilt u een echte eyecatcher in uw woonkamer? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

Woonkamer inspiratie: kleuradvies

De kleur van uw vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer die uw kamer zal meekrijgen. Zo zal een lichte houten vloer resulteren in een frisse en moderne uitstraling, terwijl een donkere houten vloer juist voor een bepaalde knusheid zal zorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? De specialisten van Martijn de Wit Vloeren helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleur voor uw houten vloer.

Woonkamer inspiratie: open interieur

Heeft uw woning een groot vloeroppervlakte, dan kan u er ook over nadenken om te kiezen voor een ‘open floor plan’. Hierbij maakt u optimaal gebruik van de ruimte en worden muren om de kamers te scheiden achterwege gelaten. Een houten vloer past perfect bij een open interieur. De doorlopende vloer creëert een ruimtelijk effect. Tegelijkertijd zal de ruimte coherent aanvoelen, ondanks het feit dat de ruimte verschillende functies zal hebben. In de open ruimte kan bijvoorbeeld de woonkamer, eetkamer en keuken samengevoegd worden.

Houten vloer in de woonkamer: meer informatie?

Wilt u ook graag een houten vloer in de woonkamer? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! We laten u graag kennismaken met onze expertise en adviseren u bij het vinden van de juiste houten vloer voor uw interieur!

 

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam