Skip to main content

Houten vloer in de slaapkamer, waar kun je uit kiezen?

Gepost op 02 december 2020

Houten vloeren zijn erg gewild. Niet alleen in de woonkamer, maar zeker ook in de slaapkamer. Slaapkamers worden immers vaak niet alleen gebruikt om in te slapen, maar ook bijvoorbeeld om televisie in te kijken of in te werken. Het is dan ook fijn om ook in deze ruimte van het huis een mooie vloer te hebben liggen. Hieronder vind je verschillende opties als het aankomt op het kiezen van een houten vloer in de slaapkamer.

Een behandelde houten vloer in de slaapkamer

Wil je graag een behandelde houten vloer in de slaapkamer? Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Uiteraard kun je de vloer behandelen met wax, olie of lak, maar daarnaast zijn er ook nog andere opties. Wist je dat je een houten vloer ook kunt borstelen, roken, of schaven? Door de vloer hiermee te behandelen, krijgt het een unieke uitstraling. Uiteraard zijn er daarnaast ook nog verschillende soorten houten vloeren waar je uit kunt kiezen, zoals de vloeren die hieronder genoemd worden.

Visgraat houten vloer

Visgraat houten vloeren zijn doorgaans erg stijlvol. Het visgraat patroon maakt dat de slaapkamer een authentieke uitstraling krijgt. Dit type vloer is vaak ook nog eens goed betaalbaar. Tegelijkertijd zien ze er luxe uit, waardoor dit een goede optie kan zijn als je op zoek bent naar een houten vloer voor in de slaapkamer.

Eiken houten vloer

Eiken houten vloeren zijn niet alleen mooi, maar daarnaast ook erg duurzaam. Bovendien vereist dit type houten vloer relatief weinig onderhoud. Met de stofzuiger haal je het ergste vuil al weg, zonder de vloer daarbij te beschadigen.

Vloerverwarming in de slaapkamer

Wat is er nu fijner dan een heerlijk verwarmde vloer in de slaapkamer? Niet alle houten vloeren kunnen echter op vloerverwarming worden gelegd; laat je van tevoren dus goed informeren door een houten vloeren specialist.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?