Skip to main content

Hoe pas je een houten vloer aan je decor aan

Gepost op 16 februari 2018

Het creëren van een naadloze look voor je huis.  Met ontwerp en inrichting is lastige om te beheersen. Niet in de laatste plaats dankzij het enorme aantal decoratiestijlen. En -trends die er op dit moment zijn. Er is geen tekort aan manieren om je huis uniek te maken. Maar hoe pas je je houten vloer aan je interieur aan? Wanneer je met zoveel verschillende stijlen kunt experimenteren. Deze gids zou je in de juiste richting moeten sturen.

 

Moderne inrichting

Als een slanke en eigentijdse of minimalistische inrichting jouw stijl is. Dan heb je een bijpassende strakke vloer nodig. Voor veel moderne huizen zijn houten vloeren een must. Dit is ook een goede keuze. Als u uw hele vloer op dezelfde vloer wilt hebben. Omdat deze in de keuken kan worden gebruikt. Maar het is ook een goede keuze. Omdat het goed mengt met crème tapijt in een andere kamer.

 

Rustieke inrichting

Voor landelijke huizen. Of een huisinterieur met een traditionele, rustieke uitstraling. Is een houten vloer die de natuurlijke houtnerf laat zien. De perfecte aanvulling en een geweldige match voor uw inrichting. Een van onze bestsellers is onze met de hand geschraapte eikenhouten vloer. Die karakter en charme toevoegt aan elke kamer waarin u het gebruikt. Een bord van rustieke kwaliteit moet knopen. En spinthout bevatten – dit geeft het zijn authenticiteit. Maar als het niet de juiste stijl is voor je. Kun je je houten vloer nog steeds matchen met je rustieke inrichting. Met een houten vloer met een gelakte afwerking.

Ontwerptip: wees niet bang om gedurfde kleuren te gebruiken in je interieur. Als je een rustiek gevoel hebt.  Kleurrijke woonkamers zien er fantastisch uit.  En zijn compleet met vloerplanken met een versleten uiterlijk.

 

Eigenzinnige inrichting

Als je interieurstijl meer eclectisch is met invloeden uit verschillende stijlen. Zal je een unieke vloerstijl waarderen. We hebben veel eigenzinnige laminaatvloeren die bij je passen. Blader nu door het volledige assortiment eigenzinnige vloeren en laat je inspireren.

Houten vloer of leen aminaat vloer

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam