Skip to main content

Een houten vloer voor een mooier huis

Gepost op 02 augustus 2017

Als jij opzoekt bent naar een manier om het uiterlijk van je huis te transformeren. En het een nieuw uiterlijk te geven. Dan is een houten vloer zeker geschikt! Er zijn verschillende soorten houten vloeren. Een houten vloer heeft vele voordelen waar je niet om heen kan.

Stijl & kwaliteit

Of je nou een houten vloer in je keuken, woonkamer, gang of je badkamer laat leggen. Het geeft je huis meteen een prachtige uitstraling en gevoel waar je van houdt.

Warm gevoel

Een kwalitatief houten vloer is niet alleen erg mooi. Het zorgt daarnaast ook voor warmte in je huis. In tegenstelling tot tegels, die erg koud kunnen aanvoelen s ’winters, isoleert hout en houdt het warmte vast. Dit zorgt ervoor dat het fijn is om op te lopen met blote voeten. Zelfs in de winter.

Duurzaam en een lange levensduur

Tegenwoordig worden huizen vaak opgeknapt. Het is dan ook belangrijk dat je op de lange termijn iets waardevols aan je huis toevoegt. Zoals een houtenvloer. Met de juiste onderhoud en zorg, zal het een leven lang mee gaan. Het zal jaren van hevig gebruik ondergaan en er nog mooi uit zien. Andere vloeroppervlakken zoals tapijt zal ondanks goede verzorging er gebruikt en mat uitzien.

Tijdloos en veelzijdig

Naast de duurzaamheid en levensduur van de houten vloer heeft het ook nog andere voordelen. Houten vloeren zijn namelijk tijdloos en divers. Houten vloeren blijven altijd trendy en een populaire interieur trend. Daarnaast zijn houten vloeren ook erg aantrekkelijk in de huizenmarkt. Als je behoefte hebt aan een nieuw uiterlijk, kun je de vloer bijvoorbeeld laten schuren . Of laat je het lakken om het een verlengde levensduur en een nieuw uiterlijk te geven.

Onderhoud

Een populaire misvatting over houten vloeren is dat het veel onderhoud zou kosten. Het gaat niet zozeer om de hoeveelheid aan onderhoud. Maar vooral de juiste onderhoud is belangrijk.

houten vloer

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

    Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

    Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure



    Martijn de Wit Vloeren Schagen
    Witte Paal 323
    1742 LD Schagen

    tel: 0224-291090
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Schagen:

    Maandag t/m vrijdag
    08.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

    Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

    Skoon 80
    1511 HV Oostzaan

    tel: 020-7220900
    info@martijndewitvloeren.nl

    Openingstijden Amsterdam:

    Dinsdag t/m vrijdag
    09.00 - 17.30 uur
    Zaterdag
    09.00 - 17.00 uur

     
    Heeft u een vraag?