Skip to main content

Een houten vloer die bij je interieur past

Gepost op 10 oktober 2017

Je  huis is je kleine kasteel. Je wilt dat het er stijlvol uitziet maar daarnaast moet het praktisch zijn. Of je nou recent je huis hebt laten renoveren of simpelweg een kamer wilt opknappen. Een houten vloer is een van de beste manieren om een ruimte te transformeren. De stijl van je interieur heeft een grote impact op het type houten vloer wat je kiest. Van Scandinavisch chic tot minimalistisch en modern, we hebben een aantal ideeën verzameld die het kiezen van je nieuwe vloer makkelijk zullen maken.

 

Houten vloeren- wat overwegingen

Wanneer het tot het kiezen van de juiste vloer voor je huis komt, zijn er een aantal factoren waar je rekening mee moet houden. Bijvoorbeeld als je een druk gezin hebt, zul je iets nodig hebben dat slijtvast is en goed kan tegen alles wat met een gezin komt. Als je waarde aan je huis wilt mee geven, dan zal een kwalitatieve massieve houten vloer het beste rendement terug geven.

Vloeren die je stijl matchen

Elk huis is anders, en hierom is hout een geweldige keuze. Met zoveel verschillende soorten hout soorten, kleuren en afwerkingen om uit te kiezen, geven houten vloeren je de vrijheid om een stijl te kiezen die het beste bij je interieur past.

Scandinavisch Chic

Koele tinten grijs, natuurlijke producten en strakke lijnen zijn de karakteristieken van Scandinavisch Chic. Dit is je vast opgevallen als een Scandinavisch huis of een bepaald Scandinavisch warenhuis hebt bezocht. Licht beuken massief hout en laminaat zijn perfect voor deze stijl en bieden een lichte, neutrale toon.

Rustiek landelijk

Hout, gedroogde bloemen en bakstenen, er is niet veel waar je niet van kan houden aan de rustieke look. Donker en medium gekleurd hout past hier het best bij.  Ze zien er mooi alleen uit of als overgang van tegels. Je kunt bijvoorbeeld tegels in de keuken leggen en prachtig massief eiken hout in de eet kamer.

 Veelzijdigheid van houten vloeren

Houten vloeren zijn perfect voor bijna elke kamer in het huis. En dankzij de rijke opties is er genoeg om uit te kiezen. Zo zal je altijd een houten vloer hebben die bij je persoonlijke smaak past.

houten vloer

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam