Skip to main content

De voordelen van vinyl laminaat

Gepost op 20 juli 2022

Vinyl laminaat is een populaire keuze voor vloeren, werkbladen en andere oppervlakken omdat het duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en betaalbaar is. Maar wist u dat vinyl laminaat ook een aantal andere grote voordelen heeft? Hieronder bespreken we de voordelen van vinyl laminaat:

1. Vinyl laminaat is krasbestendig

Dit maakt het een goede keuze voor ruimtes waar veel gelopen wordt of voor huizen met huisdieren. Dit komt handig uit als u bijvoorbeeld per ongeluk iets laat vallen of als de nagels van de hond er bijvoorbeeld tegenaan klikken.

2. Vinyl laminaat is ook waterbestendig

Dit betekent dat het kan worden gebruikt in ruimten waar veel vocht is, zoals keukens en badkamers. Het is ook een goede keuze voor kamers die veel zonlicht krijgen, omdat het na verloop van tijd niet zal verbleken.

3. Vinyl laminaat is gemakkelijk te installeren

Met het juiste gereedschap en de juiste instructies kunnen de meeste mensen vinyl laminaat zelf leggen. Dit kan u geld besparen op de installatiekosten. Het is ook een goede keuze als u van plan bent uw huis te verkopen, omdat het de waarde van uw huis verhoogt.

4. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen

Vinyl laminaat is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en stijlen, zodat u zeker iets vindt dat bij uw smaak en inrichting past.

5. Het is gemakkelijk schoon te maken

Vinyl laminaat is heel gemakkelijk schoon te maken. Veeg het gewoon af met een vochtige doek of dweil. U hoeft zich geen zorgen te maken over speciale reinigingsmiddelen of behandelingen. Gebruik voor het schoonmaken van vinyl laminaat een milde zeep.

6. Het is duurzaam

Vinyl laminaat is een zeer duurzaam oppervlak. Als het goed wordt onderhouden, kan het vele jaren meegaan. Vinyl laminaat is gemaakt van gerecycleerde materialen en geeft geen schadelijke chemicaliën af, waardoor het een veilige keuze is voor zowel u als het milieu

Als u op zoek bent naar een vloer die mooi, gemakkelijk te onderhouden en betaalbaar is, is vinyl laminaat misschien wel de perfecte keuze voor u.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam