Skip to main content

De vele voordelen van een stenen vloer

Gepost op 12 oktober 2022

Als het om vloeren gaat, zijn er veel verschillende opties op de markt. Het kan moeilijk zijn om de juiste te kiezen voor je huis of bedrijf. Als je echter op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle optie, kun je niet verkeerd gaan met een stenen vloer. In deze blogpost bespreken we enkele van de vele voordelen van het kiezen van een stenen vloer voor je volgende project.

Kracht en duurzaamheid

Een van de grootste voordelen van het kiezen van een stenen vloer is dat hij ongelooflijk sterk en duurzaam is. Steen is een van nature hard materiaal dat veel slijtage kan verdragen. Het is niet ongewoon dat stenen vloeren tientallen jaren meegaan zonder enig teken van slijtage te vertonen. Dit maakt ze tot een ideale keuze voor druk belopen ruimtes zoals ingangen, keukens en badkamers.

Esthetiek

Een andere reden om voor een stenen vloer te kiezen is dat hij elke ruimte een vleugje luxe kan geven. Stenen vloeren hebben een natuurlijke schoonheid waar andere soorten vloeren niet aan kunnen tippen. Ze zijn er in een grote verscheidenheid aan kleuren en texturen, zodat je zeker een optie vindt die bij je stijl past. Stenen vloeren zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Door eenvoudig te vegen en te dweilen blijven ze er jarenlang als nieuw uitzien.

Tegel laminaat

Stel dat je geen tegel vloer wil, maar wel dezelfde look als een stenen vloer wil creëren, kun je kiezen voor tegel laminaat. Dit is een goedkopere versie van een stenen vloer die gemaakt is om eruit te zien als steen. Het is ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Het is echter niet zo duurzaam als een echte stenen vloer.

Zoals je ziet, zijn er vele redenen waarom je zou moeten overwegen een stenen vloer te kiezen voor je volgende project. Stenen vloeren zijn sterk, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Ze voegen ook een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Als je op zoek bent naar een aantrekkelijke en duurzame vloer, dan zijn stenen vloeren een goede keuze.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam