Skip to main content

3 Plekken om vloer inspiratie op te doen

Gepost op 06 december 2017

Wees er klaar voor om inspiratie op te doen! Het is tijd om de beste plekken voor vloer ideeën te zoeken.

Je weet dat je een nieuwe vloer wilt, maar geen idee wat voor,of hoe je wilt dat je kamer er uit komt te zien. Er zijn talloze soorten vloeren om uit te kiezen, en misschien wordt je wel verliefd op alle nieuwe looks die je ziet. Net zoals het brengen van een foto naar de kapper, is het gene wat je nodig hebt, inspiratie.  Stop met zoeken op Google images en lees de drie beste plekken om inspiratie op te doen:

Instagram

 

Je bent waarschijnlijk al bekend met instagram en hebt misschien zelfs wel een account. Instagram is een foto delend social media platform. Miljoenen mensen, bedrijven en designers delen foto’s van hun passies. Zoek je naar foto’s van vloeren? Gebruik de zoek functie en je zal duizenden resultaten krijgen. Je kunt designers die je leuk vindt volgen, vloerontwikkelaars of gewoon door de zeeën van foto’s scrollen en foto’s die je inspireren screenshotten.

 

 

Pinterest

Weinig ruimte op je telefoon over? Misschien wil je geen foto’s op je telefoon opslaan. Pinterest is een geweldige oplossing voor dit probleem. Met pinterest kun je categorieën creëren voor foto’s die je interesseren en ze opslaan naar individuele borden. Je kunt bijvoorbeeld een bord voor tegels, hout of vinyl maken. Of een bord voor de keuken, woonkamer en slaapkamer. Je kunt al je vloer ideeën op een plek opslaan. Begin met pinnen, je zal snel verslaafd raken.

Houzz.com

Niet veel mensen weten van het bestaan van Houzz.com af, maar het is een geweldige site voor design en vloer ideeën. Je kunt op foto’s zoeken en aanpassen wat je ziet. En net zoals pinterest kun je je inspiratie opslaan op je profiel. Ze hebben ook nog eens een mobiele app voor onderweg!

 

Conclusie

Soms hebben we wat inspiratie nodig om het huisuiterlijk te bereiken die we willen. Met deze drie site’s zal je zeker de inspiratie vinden die je nodig hebt.

houten vloer

 

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam