Skip to main content

Vragen voordat je een houten vloer koopt

Gepost op 21 januari 2018

 

Een houten vloer is een van de beste manieren om jouw huis te verbeteren. Deze veelzijdige en langdurige verbetering. Werkt met elke inrichting of levensstijl. Om er zeker van te zijn dat je houten vloer aan al je verwachtingen voldoet. Is het een goed idee om een ​​paar vragen te beantwoorden voordat je begint. Voor je gemak hebben wij de volgende lijst samengesteld. Met de meest cruciale problemen.

1.Met welke kamer ben je bezig?

Het openen van de voordeur. En de natuurlijke schoonheid van massief hout vloeren zien. Kan intrigerend zijn. Het vestigt de sfeer van een warme, gastvrije omgeving. En is daarom erg populair voor foyers. En formele woonkamers waar gasten worden vermaakt. Hardhouten vloeren kunnen in vrijwel elke kamer van het huis worden gebruikt. Maar het wordt niet aangeraden in gesloten ruimtes. Die grote schommelingen in de luchtvochtigheid ervaren. Zoals wasruimtes en badkamers. Maar ook dit kan.

2. Hoe wil je dat de ruimte eruit ziet?

Voor oudere generaties bestaat een massieve houten vloer uit. Een uniforme kleur over de vloer die zo licht als blond. Of zo donker als mahoniebruin kan zijn. Tegenwoordig worden dit een traditionele houten vloer genoemd. En hoewel het nog steeds erg populair is. Vertegenwoordigt het maar een klein deel van de beschikbare opties. Afhankelijk van de look die je probeert te bereiken. Een breed scala aan kleuren. Een patrooneffect of een reeks texturen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

3.Wat voor soort vloer ligt er nu ?

Niet zo lang geleden was het onmogelijk. Om een houten vloer op beton te plaatsen. Omdat er geen manier was om de planken aan het beton te bevestigen. Met gelamineerde hardhouten vloeren. Kun je de vloer direct op een betonnen vloer lijmen. Gebouwd hout bestaat uit meerdere lagen hout. Die loodrecht op elkaar liggen. In de vorm van een dikke toplaag van massief hardhout. Het is eigenlijk heel sterk. En reageert niet op klimatologische veranderingen. Zoals massief hardhout. Als het eenmaal is geïnstalleerd. Is het vrijwel niet te onderscheiden.

houten vloer

Kun je wel wat inspiratie gebruiken?

  Download nu onze gids met inspirerende voorbeelden van vloeren en projecten, en ontdek wat er kan!

  Martijn de Wit Vloeren - Download Inspiratie Brochure  Martijn de Wit Vloeren Schagen
  Witte Paal 323
  1742 LD Schagen

  tel: 0224-291090
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Schagen:

  Maandag t/m vrijdag
  08.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

  Martijn de Wit Vloeren Amsterdam

  Skoon 80
  1511 HV Oostzaan

  tel: 020-7220900
  info@martijndewitvloeren.nl

  Openingstijden Amsterdam:

  Dinsdag t/m vrijdag
  09.00 - 17.30 uur
  Zaterdag
  09.00 - 17.00 uur

   
  Heeft u een vraag?
  Neem contact met ons op:
  Mail

  WhatsApp

  Schagen

  Amsterdam